Dragostea care vine de la credință

Este foarte puternic acest exemplu perfect pe care ni l-a lăsat Domnul Iisus, care arată dăruirea Lui pentru noi.

Mulți trăiau fără să aibă nici o direcție, fără bucurie, erau în căutarea unui răspuns la golul din viețile lor, până când a ajuns momentul în care ei au obosit să mai aștepte acel răspuns de la lume și au auzit Glasul Credinței, care le-a garantat că problemele lor deveneau mărturii.

Când ajunsesem foarte jos, L-am găsit pe Dumnezeu. Când nu mai suportam să ne mai ascundem setea din străfundul sufletului nostru, El ni s-a arătat. Când eram jos, Dumnezeu a transformat ”deșertul” nostru într-un fântână care se revarsă, ca să dea viață la tot ce este în jurul nostru.

Setea noastră a fost săturată și golul nostru umplut.

Ah! Cât Îi datorăm lui Dumnezeu pentru asta, este ceva care nu se plătește material; este o datorie atât de mare, un angajament, o Alianță. Azi, vedem rezultatul acestei întâlniri minunate.

Dumnezeu ne-a permis să avem o intimitate cu El, ne-a învățat să ignorăm religiozitatea ca să ne învăluim cu Sinele Său. Această dorință de a sta împreună cu noi este atât de mare încât Dumnezeu ne conduce în brațele Lui aici pe pământ. Un loc în care literalmente suntem în dependența Lui- Altarul.

Ca să ajungem la Altar, luptăm și ca să continuăm în el, sacrificăm. Totul în cinstea Domnului nostru. În poala Lui, noi învingem și ne reîncepem viața de această dată împreună cu El.

Ah! sunt sigur că mii de oameni spun azi cât de mult a meritat să persevereze, să sacrifice, pentru că Dumnezeu i-a condus la o viață care nu permite greșeli. Sau urci sau rămâi jos.

Dumnezeu ne-a făcut să cunoaștem secretul ca să învingem totul și să continuăm în totul: Dragostea. Nu este acea dragoste irațională care vine din lume, ci Dragostea care vine din Credință, inteligentă, care se bazează pe renunțare, dăruire, supunere, ascultare și pe multe alte lucruri, dar mai presus de toate, pe sacrificiu.

Un pact, o Alianță veșnică, o Căsătorie.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *