Viață plăcută…hmmm!

Viață plăcută

În Dreapta, viață lungă și sănătate…în Stânga, bogăție și onoare. Oare viața ta este plăcută?
Știi ce înseamnă cuvântul ”plăcut”? Înseamnă gustos, savuros, încântător…asta a Promis Dumnezeu că ne oferă: în Dreapta, viață lungă și sănătate și în Stânga, bogăție și onoare. Așa spune Textul Sfânt:
”Căile ei sunt plăcute și toate cărările ei sunt pașnice.” Proverbe 3.17
De ce vrea Dumnezeu să ai viață lungă, sănătate, bogăție și onoare? Ca existența ta să fie amară sau plăcută? Este scris! Înainte să facă referință la ”Căile ei sunt plăcute”, El a spus următorul lucru:
”În Dreapta ei este o viață lungă; în Stânga ei se află bogăție și onoare.” Proverbe 3.16
El vrea ca viața ta să fie plăcută. Totuși,este un preț care trebuie plătit și nu doar pentru asta, ci ca să avem și pace!
Analizează, când ai pace? Când totul este sub control, când totul este în ordine fie în sănătate, în căsnicie, în familie, în viața economică. Dumnezeu vrea să ai pace, dar condiția este să mergi în căile Lui. Ce fel de căi sunt acestea? Cea a Credincioșiei și a Credinței, pentru că „Ochii Mei vor fi asupra credincioșilor din țară, ca ei să locuiască cu mine; cel ce umblă pe calea integrității îmi va sluji.”(Psalmul 101:6) și ”fără Credință este imposibil să-I fim plăcuți”, Evrei 11.6
Când mergi în Căile lui Dumnezeu, care sunt Credincioșia și Credința, atunci nu te oprești și pe traseu El își pune mâinile peste tine! Cum va fi viața ta? Plăcută!- în sănătate, căsnicie, în viața economică, în caracter și vei avea pace- iar restul lumii doar te va admira. Asta vrea Dumnezeu să se întâmple, pentru că aceasta este Promisiunea Lui!
Și nu este doar atât, pentru că El adaugă:
”Ea este un pom al vieții pentru cei care o îmbrățișează; cei care o au sunt binecuvântați.” Proverbe 3.18
Când ai Binecuvântarea lui Dumnezeu prin Credincioșie și Credință, atunci devii un ”pom al vieții”. Ce înseamnă asta? Că cine se va uita la tine, cine te cunoaște, cine conviețuiește cu tine sau are legătură cu tine va primi viață! Cine nu a avut experiența să fie la serviciu, acasă sau să vorbească cu cineva și brusc acea persoană spune: ”Doamne, mă simțeam atât de rău, dar după ce ai venit și ai început să vorbești cu mine mă simt atât de bine.” Înțelegi? Fără să vorbim despre cei care sunt ajutați prin Programul la Tv, Radio, Ziare, folosite de Centrul de Ajutor ca să evanghelizeze, să Elibereze și să Salveze prin Credincioșia noastră în Zeciuleli și generozitate în a da Ofrandă.
Când umblăm pe Căile lui Dumnezeu, noi nu vedem, dar răul vede că persoanele care nu au viață încep s-o aibă prin intermediul nostru, așa cum este scris:”Este un pom al vieții pentru cei ce o îmbrățișează.” Drag cititor, caută să ajungi la Binecuvântarea lui Dumnezeu, pentru că aceasta te îmbogățește. Ce îl îmbogățește pe om nu sunt bunurile materiale, titlurile, diplomele de pe perete sau renumele. Ce ne îmbogățește pe mine și pe tine, ca ființe umane, este Binecuvântarea lui Dumnezeu care ne face viața să fie plăcută!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *