Fiind deschisă este dificil, închisă va fi imposibil

”Atunci cineva i-a spus: Doamne, sunt puțini cei salvați? Și le-a zis: Străduiți-vă să intrați prin poarta cea strâmtă, pentru că, vă spun, mulți vor căuta să intre și nu vor fi în stare. Când stăpânul casei se va ridica și va închide ușa și veți începe să stați în picioare afară și să bateți la ușă, spunând: Doamne, Doamne, deschide-ne; și, răspunzând, vă va zice: Nu vă cunosc și nici nu știu de unde sunteți; Atunci veți începe să spuneți: Am mâncat și am băut în prezența ta și ne-ai învățat pe străzile noastre. Iar el va zice: Vă spun că nu știu de unde sunteți; depărtați-vă de la mine, toți lucrătorii nelegiuirii.” Luca 13.23-27

Există două porți: prin una este ușor de intrat, prin cealaltă este dificil, foarte dificil, totuși, cine intră prin ea, primește Mântuirea.

Această poartă are forma sufletului nostru, o formă unică, indiferent de tipul de fizic al persoanelor. Înalt sau scund, gras sau slab, formatul sufletului este unul singur.

Și într-o zi, această poartă se va închide.
Dacă fiind deschisă este dificil de intrat, când se va închide va fi imposibil.

Cel PreaÎnalt este Atotștiutor, El știe despre toate lucrurile!
Înainte să fim generați, El deja ne cunoștea. (Ieremia 1.5).

Dar, chiar așa, El nu îi recunoaște ca slujitor pe cei ce practică nedreptățile, chiar dacă unii participă și de la Sfânta Împărtășanie, aceștia sunt străini în Ochii Lui. Slujitorii Săi sunt cei ce fac voința Tatălui.

Cum să facem Voia Tatălui fără să simțim durere?

Pentru a trece prin poarta ce este strâmtă, dar ce mă va conduce la Mântuire, eu trebuie să simt dureri în fiecare zi, durerea renunțării, de a nega voința mea proprie…

Care este durerea pe care a-i simțit-o ieri și o simți și acum?

NICIODATĂ NU UITA: Într-o zi, poarta strâmtă se va închide.
Dacă fiind deschisă deja este greu, când se va închide, și poate fi în orice moment, va fi imposibil.

A colaborat Episcopul Djalma Bezerra

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *