Legea Credinței

Dumnezeu a creat ființa omenească liberă. Liberă ca să facă cu viața ei ceea ce vrea, inclusiv să iubească, să urască, să accepte sau să respingă pe Dumnezeu ca Domn.

El de asemenea a dat omului putere să facă copii și să simtă pe piele ceea ce El simte în relație cu omenirea. Dacă părinții suferă când văd copiii neascultători și rebeli, imaginați-vă Creatorul.

Libertatea este o sabie cu două tăișuri: este de folos pentru a opta pentru viața eternă sau pentru moartea eternă. Va depinde de capul fiecăruia.

Cum să facem o alegere care să combine cu cea a lui Dumnezeu și așa să producă viață cu calitate eternă?
Cum să reacționăm în fața provocărilor înfruntate zilnic?
Cum să depășim dificultăți sprijinindu-ne pe ajutorul Divin?
Cum să știm dacă suntem în direcția corectă?

Aici intră Legea Credinței supranaturale. Aceasta a fost și este Vocea lui Dumnezeu în interiorul urmașilor Săi fideli.
Această voce nu permite ca îndoiala să țină prizonieră libertatea dreptului de a alege. Nici nu inhibă plăcerea de a trăi plenitudinea vieții.

Câți nu sunt privați de plăcerea vieții abundente din cauza doctrinelor omenești impuse în “numele lui Dumnezeu”? Sau chiar din cauza interpretării greșite ale Bibliei? Câți nu confundă obiceiuri și tradiții cu doctrine apostolice?

Vocea lui Dumnezeu – credința – îndepărtează total fricile și eliberează decizia care să fie de acord cu voința Divină. De aceea, este scris că cel neprihănit va trăi prin credință (Habacuc 2.4).
Și așa vine viața cu calitate.

Vocea credinței este Vocea lui Dumnezeu. Urmați-o și nu vă lăsați conduși de credința străină.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *