NU EXISTĂ PLÂNS

După coborârea Duhului Sfânt, dvs întâlniţi vreun rob al lui Dumnezeu care reclamă sau plânge din cauza situaţiei lui?

A avea Duhul Sfânt înseamnă a avea acelaş Duh pe care Domnul Iisus îl avea.

Dacă cineva doreşte să ştie dacă are sau nu Duhul Sfânt, este de ajuns să se uite în Oglinda Evangheliei, adică la viaţa lui Iisus şi a ucenicilor Săi.

De exemplu: dvs găsiţi în Noul Testament, în special după coborârea Duhului Sfânt, vreun rob al lui Dumnezeu care reclamă, se lamentează sau plânge din cauza situaţiei, a problemelor personale, a vieţii sentimentale, familiale sau chiar economice?

Mă îndoiesc!

Doar cei iluzionaţi sau înşelaţi de duhurile înşelătoare trăiesc lamentându-se de slaba calitate a vieţii.

Primirea Duhului Sfânt nu înseamnă imunitate la probleme.

Iisus a avizat:

V-am spus aceste lucruri ca să aveţi pace în Mine. În lume veţi avea necazuri, dar îndrăzniţi, Eu am biruit lumea.” Ioan 16:33

Cu alte cuvinte, chiar fiind născut şi plin de Duhul Sfânt, Iisus şi adevăraţii Săi ucenici au avut de înfruntat probleme enorme… Dar ei le-au învins zi după zi.

Eu nu reuşesc să văd pe nici unul dintre ei murmurând sau reclamând şi nici să trăiască într-o mare de trandafiri.

Cine a fost ştampilat cu Duhul Sfânt are forţă, putere, vigoare spirituală pentru a rezista tentaţiilor, pentru a suporta salturile vieţii şi pentru a continua ferm până la moarte.

Duhul lui Dumnezeu nu a venit pentru a ne da darul vorbirii în limbii, ci pentru a ne da capacitatea de a înfrunta infernul, lumea, duşmanii credinţei, ipocriţii, nedreptăţile, persecuţiile şi toate celelalte fără lamentare, gemete, reclamaţii sau plâns. Şi chiar aşa, a continua fermi până la moarte.

Ep. Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *