Răspunsul

PARTEA I

William Shakespeare a spus că sunt mai multe mistere între cer şi pământ decât percepe vaga noastră filozofie. Nici cu credinţa nu este diferit. Între teoria şi practica Cuvântului lui Dumnezeu există o distanţă enormă. Credinţa are misterele ei. Niciodată nu se poate compara cu cea a celorlalţi pentru că s-ar face o mare greşeală.

Unul crede că poate să mănânce de toate; pe când altul, care este slab, nu mănâncă decât verdeţuri. (Romani 14:2)

Chestiunea credinţei este strict personală. Nimeni nu are credinţă pentru toate lucrurile. Unul are credinţă pentru anumite lucruri şi altul pentru alte lucruri.

Nu se poate spune că acea credinţă necesară pentru vindecare este aceiaşi cu credinţa necesară pentru a muta munţii din loc.

Eu spre exemplu, am credinţă să vorbesc în limbi, dar nu am credinţă să le interpretez. Am avut credinţă pentru anumite lucruri, dar nu am avut pentru altele.

Ştiţi de ce? Pentru că sunt om şi sunt supus slăbiciunilor casei mele de lut.

Cu privire la articolul anterior însă, trebuie ştiut că nu toţi cei care cred în Cuvântul lui Dumnezeu, nu şi-au pus toată forţa în El pentru a putea vedea rezultatele.

Ei cred în veridicitatea Cuvântului dar când vine vorba de materializarea Acestuia, se îndoiesc. Dacă se îndoiesc mult sau puţin, nu mai contează.

După cum a spus Iisus:

„Adevărat vă spun că, dacă veţi avea credinţă şi nu vă veţi îndoi, veţi face nu numai ce s-a făcut smochinului acestuia; ci chiar dacă aţi zice muntelui acestuia: „Ridică-te de aici şi aruncă-te în mare”, se va face. (Matei 21:21)

Aici este marele secret al credinţei: Acela de a nu te îndoi.

Dar cum să eviţi îndoiala într-un anume moment dat?

PARTEA II

Emisor şi Receptor

Credinţa este o energie.

Este pozitivă când vine de la Tronul lui Dumnezeu şi negativă când vine din infern.

Dumnezeu face prin intermediul slujitorilor Lui ca această putere să ajungă la toţi.

„Duceţi-vă în toată lumea şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură. Cine va crede şi se va boteza va fi mântuit; dar cine nu va crede va fi osândit. (Marcu 16:15,16)

Există persoane care transmit energie pozitivă şi există persoane care transmit energie negativă. Pentru ca energia să poată avea efect este nevoie de un receptor. În caz contrar nu are efect.

Aşa funcţionează energia credinţei.

Cuvântul lui Dumnezeu este energia care iese din Gura lui Dumnezeu. Îi beneficiază doar pe cei care cred.

Cine a crezut în ceea ce ni se vestise? Cine a cunoscut braţul Domnului? (Isaia 53:1)

Când infernul îşi transmite îndoielile sale, energia lui negativă, el are nevoie de persoane care să îl accepte. Dacă nu există nici un receptor, această energie negativă nu are efect.

Vrăjitoria se prinde atunci când persoana ştie despre aşa ceva şi crede în puterea ei negativă.

Dacă nu se întâmplă asta, farmecele nu se leagă.

Ca toţi receptorii să fie binecuvântaţi din belşug!


EPISCOPUL MACEDO

 

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *