Rugăciune pentru președinte

africa

La aniversarea celor 72 de ani ai președintelui sud-african Jacob Zuma, care a avut loc pe 14 aprilie, episcopul Marcelo Pires, responsabil pentru lucrarea de evanghelizare a Centrului de Ajutor Spiritual din Africa de Sud, a fost invitat să facă o rugăciune pentru șeful Statului și pentru toată Africa de Sud. Celebrarea a avut loc în aer liber, în fața clădirii guvernului, cunoscută sub numele de Casa Luthuli, în centrul orașului Johannesburg.

Acest act simbolic a fost înregistrat și tipărit pe prima pagină a principalului ziar din Africa de Sud, „The Star” (”Starul”), în data de 15 aprilie.

Episcopul a profitat de această ocazie, pentru a-i încuraja pe cei prezenți să trezească credința care este în fiecare dintre ei: „Dacă viața dumneavoastră se schimbă, atunci și Africa de Sud se va schimba în bine! Înăuntrul fiecăruia există ceva numit credință, iar credința este puterea lui Dumnezeu din dumneavoastră. A avea o diplomă sau o poziție de responsabilitate nu reprezintă nimic, dacă persoana nu crede în ea însăși. Rugăciunea este foarte importantă, dar, dacă doar ne rugăm și nu practicăm credința, nu vom vedea rezultate”.

Episcopul a explicat, de asemenea, că este important să ne rugăm pentru președintele țării, potrivit Cuvântului lui Dumnezeu, afirmând că, dacă acesta va fi binecuvântat, atunci și poporul va fi binecuvântat.

Apoi, i-a invitat pe toți să-și întindă mâinile în direcția președintelui – reprezentând poporul care se roagă pentru conducătorul lor -, în timp ce a hotărât binecuvântarea lui Jacob Zuma.

Ep. Edir Macedo

Ep. Edir Macedo

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *