Inimă Universală a făcut o donație în Ploiești

Romenia - Ploiesti - 2Nu oricine are o inimă care să vadă nevoile oamenilor și să le ofere ajutor necondiționat. O inimă cum numai Dumnezeu are.

Voluntarii Grupului Inimă Universala din Ploiești au avut pe inimă să ofere ce au mai bun, pentru cei mai puțin favorizați din oraș. Au mers în cartiere sărace și au invitat oamenii să vină la Centrul de Ajutor Spiritual, ca să primească o masă caldă, o primire caldă și o rugăciune fierbinte. S-au bucurat mult de vizita ”vestelor” galbene, a voluntarilor cu entuziasm în ochi și în glas. Au prins curaj și încredere că, poate, mai e o speranță și pentru ei. Că, poate, nu e totul pierdut.

Sâmbătă, pe 8 februarie, de dimineață, în jur de 40 de femei și bărbați, majoritatea în vârstă, s-au prezentat la Centrul de Ajutor Spiritual, cu mult înainte decât era programat. Erau nerăbdători să-și înceapă ziua cu o masă caldă, dar și să-i revadă pe cei care le-au cucerit inimile. Pe voluntarii care le-au redat speranța în mai bine, încrederea că se poate, curajul să meargă mai departe.

Romenia - Ploiesti - 4Și-au așteptat, cuminți, rândul, la porția de supă aburindă și la pâinea binecuvântată de preotul de la acest Centru. Au uitat, pentru o clipă, de sărăcie, de boală, de lipsa dragostei cu care sunt tratați de obicei, de ceilalți. Au vorbit cu voluntarii. Și-au spus durerile și lipsurile, și-au descărcat sufletul în fața slujitorilor lui Dumnezeu. În schimb, au primit cuvinte de credință și dragoste, care i-au încurajat să nu renunțe, să mai facă o încercare. De data asta, o încercare cu Dumnezeu. Au primit invitația să revină la Centrul de Ajutor Spiritual, duminică dimineața, la ora 9, la slujba de Credință și Minuni. Pentru că se poate. Pentru că niciodată nu e prea târziu. Pentru că Dumnezeu există.     

După ce au luat masa, după ce nevoia fizică a fost acoperită, a venit rândul ”mesei” spirituale. Responsabilul de această lucrare socială a făcut o rugăciune pentru iertarea, eliberarea, vindecarea și mântuirea tuturor. Oamenii au primit ”mâncarea” spirituală cu speranță și unii, chiar cu credință. După rugăciunea de vindecare, câțiva au observat, uimiți, că durerea le-a dispărut. Au fost bucuroși și au spus că vor veni la slujbă, pentru că au văzut, într-adevăr, o schimbare.

Fiecare bătaie a Inimii Universale a însemnat, pentru oamenii sărmani, viață. Viață dăruită la maxim, fără limite sau bariere. Viața lui Iisus Hristos.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *