40 de Gânduri – Concluzie

Regele David a spus:

”Cât de nepătrunse mi se par gândurile Tale, Dumnezeule, şi cât de mare este numărul lor! Dacă le număr, sunt mai multe decât boabele de nisip. Când mă trezesc, sunt tot cu Tine” (Psalmi 139.17-18).

Exact așa mă simt, când iau în considerare Gândurile Lui Iisus. Ca aurul cel mai fin, piatra cea mai rară și prețioasă… Îmi lărgesc mintea, mă fac să călătoresc, să depășeșc orice problemă. Și când mă gândesc că știu numai câteva dintre ele, dintr-un număr infinit, care este mai mare decât boabele de nisip…

Da, ați aflat aici doar 40 dintre Gândurile Lui Iisus. Imaginați-vă că luați puțin nisip în mână, separând numai patruzeci de boabe și aruncând afară restul. Imaginați-vă aceste patruzeci de boabe de nisip în mâna dumneavoastră. Acum, imaginați-vă toate boabele de nisip, de pe toate plajele de pe planetă. Gândurile Lui Iisus depășesc acest număr. Înțelepciunea Lui Dumnezeu, sfaturile Lui pentru viața noastră, lucrările și revelațiile Lui sunt infinite. Un singur sfat de-al Lui e capabil să vă schimbe viața. O inspirație divină, o idee, vă poate aduce bogăție și succes incomensurabil. Ele sunt disponibile, așteptând să fie descoperite de oricine vrea.

”Cereţi, şi vi se va da; căutaţi şi veţi găsi; bateţi, şi vi se va deschide. Căci oricine cere capătă; cine caută găseşte; şi celui ce bate i se deschide” (Matei 7.7-8).

Considerați că ce ați învățat în aceste 40 zile a fost un aperitiv, o mică mostră din care să degustați. El are pregătit un banchet pentru dumneavoastră.

Când am început această provocare, am spus că veți găsi”… secrete ascunse în rândurile din Evanghelii. Perle care așteaptă să fie descoperite. Noi revelații din pasajele antice ale Bibliei, din care multe vor fi memorate. Va fi o experiență revoluționară. Dar trebuie să vă avertizez: mintea dumneavostră nu va mai fi niciodată la fel!”. Cred că obiectivul a fost atins. Atunci, de ce să ne oprim aici?

Vă sugerez ca, începând cu încheierea acestor 40 de zile, să aplicați unul sau toți din pașii următori:

1. Selectați două sau trei Gânduri care au avut un impact mai mare asupra dumneavoastră. Citiți-le în fiecare zi și lucrați ca să le aplicați în viața dumneavoastră, până când ele vor deveni o parte din dumneavoastră. Fiți persistent.

2. Revedeți cele 40 de Gânduri. Dacă n-ați reușit să digerați bine ce ați citit, întoarceți-vă la început și citiți-le pe toate, din nou. Învățătura dumneavoastră va fi consolidată și va fi asimilată mai bine.

3. Citiți Evangheliile în mod regulat. Observați când vorbește Iisus, pentru că așa veți putea găsi Gândurile Lui.

4. Și, desigur, continuați să vizitați blogul parintelelucian.ro. Dacă deja cunoașteți de mult timp sau ați cunoscut blogul prin această provocare, accesați-l în fiecare zi. Sunt postări despre credință, inteligență spirituală, pe care le împărtășesc cu dumneavoastră. Pe lângă faptul că e gratuit, veți fi mai frumos(oasă), veți avea dinți mai albi, iar oamenilor le vor plăcea mai mult de dumneavoastră… Așa cum s-a întâmplat cu mama mea, de exemplu.

5. Conectați-vă cu noi. Twitter, Facebook, YouTube… Pe scurt, urmăriți-ne. Vă mulțumesc.

Le mulțumesc tuturor celor care au urmat această provocare cu fidelitate. Continuați s-o împărtășiți cu prietenii. Și, dacă continuați să fiți cititor regulat al acestui blog, atunci când cele 40 de Gânduri ale Lui Iisus vor deveni o carte, veți fi primul care va afla.

Fie ca Gândurile Lui să fie mereu cu dumneavoastră!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *