Auzind Vocea lui Dumnezeu

Spațiul Femeii |

Dumnezeu vorbeşte prin intermediul Cuvântului Său şi odată auzit şi practicat avem acces direct la Dumnezeu, pentru că El nu se schimbă. Într-adevăr, Dumnezeu este imutabil şi odată ce El promite, niciodată nu dă înapoi de la promisiunile Sale.

Dorind să arate într-un mod foarte clar natura imutabilă a propozitului Său cu moştenitorii promisiunii, Dumnezeu le-a confirmat prin jurământ. Evrei 6:17

Ce rămâne foarte clar, este că Dumnezeu nu va da greş faţă de Moştenitorii promisiunii. Cine sunt moştenitorii? Moştenitorii sunt toţi aceia care se pun în condiţia de fiu. Fiul are mai multe privilegii decât sclavul prin simplul fapt că este fiu şi când noi devenim fii ai lui Dumnezeu, ajungem să avem aceste privilegii în faţa Lui , pentru că este scris:

‘’Toate lucrurile Mi-au fost date în mâini de Tatăl Meu; şi nimeni nu ştie cine este Fiul , afară de Tatăl, nici cine este Tatăl, afară de Fiul şi acela căruia vrea Fiul să I-l descopere.’’ (Luca 10:22)

Fiul cunoaşte vocea tatălui şi face voinţa lui; în consecinţă, tatăl îi dă atenţie fiului când acesta îl cheamă. Acum gândiţi-vă cu mine! Oare Dumnezeu vă dă atenţie? Când dvs. Îl chemaţi, primiţi vreun răspuns? Şi poate că asta se întâmplă, pentru că dvs încă nu aţi devenit un fiu… Dacă dvs. vreţi să deveniţi fiul lui Dumnezeu, să ştiţi că doar printr-o dăruire sinceră şi adevărată se poate întâmpla acest lucru, şi dăruirea înseamnă renunţare, sacrificarea vieţii dvs., a voinţei personale pentru a face voinţa lui Dumnezeu şi pentru a trăi pentru Dumnezeu.

Adică, dăm tot ce este al nostru pentru totul lui Dumnezeu; toată viaţa noastră pentru a avea plenitudinea vieţii pe care Dumnezeu vrea să ne-o dea.

Ca Dumnezeu să vă ilumineze.

Părintele Lucian

 

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

2 comentários

T. Ramona Răspunde 20 ianuarie 2012 la 10:51

Intr-adevar cei care au acceptat pe Iisus in viata lor deja sunt fii Lui…dar sunt atatea persoane care nu cunoasc puterea lui Dumnezeu din cauza anumitor motive banale: le e frica ,teama ,rusine ,motivul religiozitatii,conflictele familiale ,grija zilei de maine ,serviciul sau planurile de viitor …dar vreau sa va spun ca asa eram si eu inainte ..chiar daca veneam la biserica nu lasam totul in mana lui Dumnzeu ,sa dau ascultare vocii lui,imi faceam griji pentru familie ,facultate …dar la un moment dat am ajuns la saturatie si a trebuit sa iau o decizie si at. am ales de a lasa totul in mana lui Dumnezeu…Dumnezeu sa va binecuvanteze…

gagea ghita Răspunde 29 ianuarie 2012 la 11:00

buna,am si eu o problema cu un frate de al meu,daca se poate sa ma ajutati,va rog sa-mi scrieti.A avut accident la locul de lucru,si a avut coloana rupta L1 si T12 si a ramas imobilizat la pat. ma gandea-m ca poate prin d-ta poate are sanse sa se vindece.