Cine vrea nu aşteaptă ci face să se întâmple

Spațiul Femeii |

Poate că deja ai auzit măcar o dată în viaţă această frază, dar de ce să nu spunem: Cine crede nu aşteaptă ci face să se întâmple, pentru că doar cei care cred şi acţionează această încredere, această Credinţă în Dumnezeu vor fi apţi de a-şi concretiza obiectivele. Dacă dvs. aveţi un obiectiv de realizat, nu aşteptaţi să se rezolve de la sine pentru că nimic nu cade din cer, ci tot ceea ce vream şi dorim trebuie să cucerim cu propriile eforturi, ca şi în cazul relatat în biblie:

Iată ce au istorisit lui Moise: „Ne-am dus în ţara în care ne-ai trimis. Cu adevărat, este o ţară în care curge lapte şi miere şi iată-i roadele. Dar poporul care locuieşte în ţara aceasta este puternic, cetăţile sunt întărite şi foarte mari. Ba încă am văzut acolo şi pe fiii lui Anac. Amaleciţii locuiesc ţinutul de la miazăzi; iebusiţii şi amoriţii locuiesc muntele; şi canaaniţii şi hetiţii locuiesc lângă mare şi de-a lungul Iordanului.”  (Numeri 13:27-29)

Când copii lui Israel au ajuns în Ţara Promisă, ţara unde curgea lapte şi miere, chiar având dreptul prin promisiunea făcută lui Avraam de Propriul Dumnezeu că vor lua acel pământ în posesie, tot au trebuit să înfrunte multe pericole, să distrugă armatele străine şi să alunge inamicii, pentru ca mai apoi să poată să se bucure de promisiunea lui Dumnezeu. Totuşi, înaintea încercării de credinţă ei s-au retras temându-se şi de aceea toată acea generaţie a rătăcit prin deşert până când Dumnezeu a ridicat o nouă naţiune, o generaţie de învingători pentru ca mai târziu să poată cuceri Ţara Promisă.

Atunci, dragul meu cititor, nu murmura în faţa adversităţilor ci luptă şi foleseşte această putere supranaturală care este în interiorul tău şi cu siguranţă că îţi vei realiza obiectivele.

Caleb a potolit poporul care cârtea împotriva lui Moise. El a zis: „Haidem să ne suim şi să punem mâna pe ţară, căci vom fi biruitori!” (Numeri 13:30)

Părintele Lucian

 

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

bianca Răspunde 26 februarie 2012 la 8:25

buna dimineata ma numesc Bianca,va rog frumos din tota inima mea mias dori sa iau legatura cu dv,am incredere in dv si in bunul DUMNEZEU ca ma puteti ajuta,atat de rau imi merge ori unde merg la orce usa bat mi se inchide in fata,nu stiu de ce dar lumea toata fuge de mine,plang mereu in fiecare zi am ganduri negre de a ma sinucide,orce as face nu ma simt bine,de multe ori nici nu gandesc pic pe ganduri,am dureri in corp cu familia nu ma inteleg am momente in care incerc sa fac un lucru de exemplu sa citesc din Biblie si nu inteleg nimic,incerc sa numar si nu stiu,si cel mai groaznic lucru e ca lumea din jurul meu nu intelege ce mi se intampla,defapt nici eu nu stiu,nu stiu ce sa fac tatal meu a murit acum 2 luni tata nu suferia de nici o boala in doua saptamani a murit o durere cumplita pentru mine,inainte de a muri tati miam taiat mainile de 3 ori am luat medicamente sa ma sinucid viata mia e un chin,si cel mai dureros lucru e ca se indeparteaza toti prieteni si toata lumea de mine la locul de munca imi merge rau peste tot,nu stiu cu ce am gresit,rau la nimeni nam facut,daca am putut am ajutat cred in DUMNEZEU