Revolta

Spațiul Femeii |

Cuvântul revoltă se referă la neconformare, la insatisfacţie şi aşa sunt şi fii lui Dumnezeu: revoltaţi, insatisfăcuţi şi neconformaţi cu mizeria, boala, suferinţa şi cu orice alt tip de nedreptate ce poate exista în această lume. Revoltatul nu acceptă nedreptăţile impuse de această lume, fie ele în orice arie a vieţi…! Cel revoltat va lupta mereu pentru drepturile sale, ca şi Iacov care încă din pântecele mamei sale a luptat pentru drepturile lui de întâi născut pentru că dacă era întâiul născut, ştia că avea oportunitatea de a face diferenţa şi de aceea s-a luptat cu fratele său încă din pântecele mamei sale pentru obţinerea acestui drept.

Copiii se băteau în pântecele ei; şi ea a zis: „Dacă-i aşa, pentru ce mai sunt însărcinată?” S-a dus să întrebe pe Domnul. Şi Domnul i-a zis: „Două neamuri sunt în pântecele tău, şi două noroade se vor despărţi la ieşirea din pântecele tău. Unul din noroadele acestea va fi mai tare decât celălalt. Şi cel mai mare va sluji celui mai mic.” (Geneza 25:22,23)

Observaţi că Iacov era un revoltat încă din pântecele mamei sale pentru că vroia să aibă dreptul de întâi născut, iar cei ce sunt la fel de revoltaţi ca şi Iacov, luptă şi ei pentru dreptul de a avea o viaţă cu pace, sănătate, prosperitate, o viaţă eliberată de vicii…etc. De aceea, ei nu se conformează cu acţiunea răului în viaţa lor.

Dacă şi tu eşti un revoltat înnăscut, ia o atitudine de credinţă şi participă la această campanie de credinţă pe care o vom face: Ziua Revoltei pe data de 18 martie. Vei vedea dreptatea lui Dumnezeu în viaţa ta.

Va urma…

Rămâneţi în credinţă

Părintele Lucian

 

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *