Revolta văduvei

Când cineva spune că este revoltat pe o anumită situaţia, aprinde înauntrul său o lumină tocmai din cauză că revolta este ca o energie, iar această energie ne impulsionează înainte spre cucerirea unei vieţi de calitate. Exact, revoltatul nu acceptă să fie ca ceilalţi, adică să dea greş. Înfrângerea sau remiza nu sunt o opţiune în viaţa celui revoltat pentru că el are ţinte şi obiective de realizat şi de aceea asemenea obiective, vor putea fi realizate, doar începând din clipa în care el îşi exprimă revolta printr-o credinţă supranaturală inteligentă, aşa cum a făcut văduva săracă potrivit pasajului biblic de mai jos:

Judecătorul nedrept şi-a zis şieşi însuşi: „Măcar că de Dumnezeu nu mă tem, şi de oameni nu mă ruşinez, totuşi, pentru că văduva aceasta mă tot necăjeşte, îi voi face dreptate, ca să nu tot vină să-mi bată capul.” (Luca 18:4,5 – citiţi de asemenea Luca 18:1-8)

Vezi, dragă cititorule, acest judecător, chiar dacă nu se temea de Dumnezeu şi nu respecta nici un om, a fost obligat să îi facă dreptate văduvei pentru că ea cerea insistent dreptate şi o făcea datorită faptului că înauntrul ei exista un sentiment de revoltă.

Imaginaţi-vă aşadar cum se comportă Judecătorul Cel Drept care ne răspunde cu fidelitate atunci când ne manifestăm credinţa supranaturală! Cu siguranţă că el va face dreptate în viaţa celor care cred, iar această credinţă va face ca dreptatea lui Dumnezeu să vină în viaţa dvs. începând de pe data de 18 martie pentru că atunci vom intra în prezenţa lui Dumnezeu cerând dreptate, iar Dreptatea lui Dumnezeu se va manifesta în viaţa celora care, la fel ca şi văduva, se vor prezenta în faţa Dreptului Judecător cu ofranda sa de revoltă.

Aşa deci, ia o atitudine de credinţă şi fă provocarea ta cu Dumnezeu pentru ca prin credinţa supranaturală, viaţa ta să se schimbe!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

marioara Răspunde 16 martie 2012 la 21:04

Sanatate in familie, pace in suflet, putere de rugaciune, bunastare.. Marioara