Cea mai Mare dintre Toate Strategiile

Spațiul Femeii |

Există o fabulă  care spune despre 3 demoni  învățați care au venit pe Pământ pentru a-și termina procesul de învățare. Ei au vorbit cu Satana, cel mai mare dintre demoni, despre planurile lor de a-i ispiti și de a-i ruina pe oameni.

Primul a spus: ’’Eu le voi spune că nu există  Dumnezeu.”  Satana a spus: “Asta nu îi va înșela pe mulți, pentru că ei știu că există un Dumnezeu.’’

Al doilea a spus: ‘’Eu le voi spune că nu există infern.’’ Satana a răspuns: ‘’Tu nu vei  înșela pe nimeni în aceste fel; oamenii déjà știu  că există un infern pentru păcat.’’

Al treilea a spus: ‘’ Eu le voi spune oamenilor că nu trebuie să se grăbească.’’ ’’Du-te’’ , a spus Satana- ‘’și tu vei ruina  milioane’’’.

Cea mai periculoasă dintre toate iluziile este aceea că există timp destul. Ziua cea mai periculoasă din viața unui om este atunci când el învață cuvântul ’’mâine’’.

Există lucruri  pe care nu le putem amâna, pentru că nici un om  nu știe dacă pentru el, mâine va veni.

’’ De aceea, bucurați-vă  ceruri și voi, cei care locuiți în ele! Vai de voi, pământ și mare, pentru că diavolul a coborât la voi cuprins de o mare furie, fiindcă știe că are PUȚIN TIMP!’’ (Apocalipsa 12:12)

 

Pr.Lucian

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

mihai andra Răspunde 4 iunie 2013 la 13:08

Si pentru mine exista cuvintul miine de aceea eram la biserica de 2 ani si nimic nu se intipla in viata mea , tot trista eram , tot nemultumita pentru ca ziceam eu DUMNEZEU NU ARE OCHI SI PENTRU MINE . pina intro zi cind m-am saturat de viata mea si am hotarit sa nu mai fac miine ce puteam face azi. Si de atunci sunt fericita increzatoare , observ ca pot sa fac din ce in ce mai multe lucruri propuse si sa le termin cu biruinta . Decind am scos din viata mea cuvintul (miine) DUMNEZEU a putut sa lucreze si viata mea e transformata in totalitate .