Combate criza

Spațiul Femeii |

Criza vine atât pentru sărac, cât şi pentru bogat, pentru cel mare, dar şi pentru cel mic. Depinde de viziunea fiecăruia, dacă va fi distrus ori întărit de criză. Şi poate că vă întrebaţi: Cum se poate ca criza să întărească pe cineva? Atunci când tu te pleci în faţa ei, când tu te temi de ea, devi slab, însă, când priveşti criza cu revoltă, te întăreşti pentru a o învinge pentru că cine priveşte cu ochii credinţei nu se uită la mărimea problemelor ci luptă pentru a le învinge aşa cum propria biblie ne arată în exemplul crizei din Israel:

În Samaria a fost o mare foamete, şi atât de mult au strâmtorat-o încât un cap de măgar preţuia optzeci de sicli de argint, şi un sfert de cab de găinaţ de porumbel cinci sicli de argint.
Şi pe când trecea împăratul pe zid, o femeie i-a strigat: „Scapă-mă, împărate, domnul meu!”
El a răspuns: „Dacă nu te scapă Domnul, cu ce să te scap eu? Cu venitul ariei sau al teascului?” (2 Regi 6:25-27)

Vedeţi dvs.: în perioada aceea era o mare foamete pe pământ atât de mare încât persoanele cumpărau un pic de cab de găinaţ pentru a se alimenta şi în zilele de astăzi nu e diferit. Nu puţine persoane trăiesc o viaţă plină de sărăcie, mizerie şi umilinţă din cauza problemelor financiare, însă aşa cum există criza, există şi o ieşire pentru o astfel de situaţie. Profetul Elisei a făcut o provocare şi a spus:

Elisei a zis: „Ascultaţi cuvântul Domnului! Aşa vorbeşte Domnul: „Mâine, la ceasul acesta, se va vinde la poarta Samariei o măsură de floare de făină cu un siclu şi două măsuri de orz cu un siclu.”

Călăreţul pe braţul căruia se rezema împăratul a răspuns omului lui Dumnezeu: „Chiar dacă ar face Domnul ferestre în cer, cum s-ar putea întâmpla un asemenea lucru?” Şi Elisei a zis: „Vei vedea cu ochii tăi: dar tu nu vei mânca din ele.”

Profetul din zilele de astăzi este omul lui Dumnezeu care se află în altar şi dacă persoana ascultă de cuvintele acestui om a lui Dumnezeu, ea se va putea bucura de o răsplată astfel învingând criza. La fel s-a întâmplat şi în trecut cu cei care au crezut, însă călăreţul care s-a îndoit nu a putut gusta din binecuvântarea lui Dumnezeu. Astfel, persoana care se îndoieşte, nu poate gusta din binecuvântările lui Dumnezeu, ci doar aceia care cred reuşesc să se bucure de acest privilegiu. În consecinţă, aceştia vor învinge criza.

Combate şi tu criza!

Părintele Lucian

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

2 comentários

elena-amalia ' si rodica Răspunde 19 martie 2011 la 19:54

parinte ‘noi ‘elena -amalia si rodica ,fica si mama , suntem bolnave, tatal meu a decedat ,iar mama mea rodica e vaduva, suferim de mult timp , din mai multe puncte de vedere ,dar bunul dumnezeu stie,si va rugam din suflet ,rugativa si pentru noi la domnul isus ,pt. sanatatea noastr,reintregirea familiei ,pt. ca de suferinta si singuratate ,nu mai avem cuvinte.urmarim cu interes si credinta emisiunile din fiecare dimineata apropiem paharul cu apa de paharul dvs.si mina ,si-apoi bem cu credinta si speranta. suntem din bacau ,si poate vreodata vom ajunge la dvs. va rugam sa ne scrieti in cartea de rugaciune. doamne ajuta .

buibas eva Răspunde 19 martie 2011 la 21:15

ma numesc eva sunt din oradea dar stau in satu mare toata viata mea am avut probleme va rog ajutatima tot timpul ma uit la emisune si fac rugaciunea cu pahaeul si am avut spor in ziua aceava rog punetima la slujbe si pe fica mea annzamaria izabella va rog ajutatine si cu ocazia asta va si multumesc si dumnezeu si isus kristos sa va bine cuvanteze