Credință – Multiplică-te pentru posteritate

bible_cdaÎi salut pe toți internauții, este întotdeauna o plăcere să fiu aici cu voi și să vorbim despre credință.

În fiecare vineri, mă țin de angajamentul pe care l-am făcut aici, pe Blog, care este oportunitatea de a-mi auzi vocea și a primi duhul care este în mine. Dacă veți absorbi, veți accepta și veți crede, se va întâmpla cu voi ce s-a întâmplat cu mine.

Astăzi, puteți să mă urmăriți la cartea Evrei 11:12:

”De aceea, dintr-un singur om – și acesta aproape mort – s-au născut urmași atât de numeroși ca stelele de pe cer și fără număr ca nisipul de pe țărmul mării”

Prietena mea internaută, asta e credința mea!

Credința mea nu constă numai în rezolvarea problemelor atunci când mă confrunt cu ele. Credința mea nu e așa, pentru că nu acceptă doar ce văd și trăiesc eu, ci și ce nu văd pe moment. Așa cum este cu tine, de exemplu!

Prin Blog, pot să ajung la tine, la multe națiuni… am oportunitatea să transmit ce a făcut Dumnezeu și se evidențiază în viața mea.

Iar această credință nu se limitează la 1, 10 sau 100 de comentarii, ci are nevoie de mai mult: Vreau să ajung la o națiune. Asta intenționez să fac! Pentru ca tu, prietenă internaută, să n-ai o credință care să fie doar vizuală, imediată, centrată pe familie, pe locul de muncă, ci o credință care să ajungă în alte locuri, la alte națiuni, trebuie să implici alte persoane, fie la muncă, fie în familie, în biserică și așa mai departe.

Poate te întrebi: „Și cum, Viviane, cum va ajunge credința mea la toți? Tu ai un Blog, dar eu, care n-am acest mijloc de comunicare?!”.

Îți spun că credința pe care o ai îți permite să ajungi unde nu ți-ai imaginat vreodată! Trebuie doar să ai visul, visul Lui Dumnezeu, de a fi utilă în Lucrarea Sa, de a naște și crește copii pentru Dumnezeu.

Săptămâna trecută, m-am referit la credința care produce, care permite unei persoane să primească puterea de a fi „mamă”, dar nu mama unui copil căruia să-i dea numele ei sau să-i dea numele pe care l-a ales, ci mama unui copil căruia să-i ofere puterea de a naște copii pentru Dumnezeu…

Această „posteritate atât de numeroasă” n-a venit printr-un singur copil – Isaac -, ci printr-o posteritate atât de numeroasă, din care fac și eu parte!
Da! Prin Avraam și Sara, a căror credință mi-a fost transmisă și care se menține până astăzi, în toate Centrele de Ajutor!

Tot așa, trebuie s-o transmit și eu altor națiuni, adică să construiesc această „posteritate” care nu se oprește la mine! Ca să nu fii singura din familie, de la muncă, de la Centrul de Ajutor, cu care se întâmplă ceva extraordinar. Ce s-a născut și a crescut înăuntrul tău, transmite oamenilor, soțului, colaboratoarei de la Centrul de Ajutor unde mergi.

Vrei să ai un obiectiv?

Mergi la Centrul de Ajutor și spune vești bune oamenilor disperați, spuneți-le ce a făcut Dumnezeu în viața ta, care sunt secretele credinței pe care o ai. Să ai întotdeauna acest obiectiv, oriunde ai fi. Așa, te vei multiplica și vei deveni o posteritate numeroasă, la fel de numeroasă ca stelele de pe cer și nenumărată ca nisipul de pe malul mării.

Asta, draga mea prietenă internaută, trebuie să vrei, pentru că așa trebuie să fie credința ta, nu o credință slabă, doar pentru ziua de azi, doar pentru acum.

Trebuie să ai această credință vie care nu are limite, care îi contagiază pe toți în jurul tău și aduce o viață nouă oriunde mergi.
Lasă un comentariu aici…

O îmbrățișare mare și pe săptămâna viitoare!

Viviane Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *