Credință și viață!

Spațiul Femeii |

Pentru-blog-620x411

Dacă religia ar fi avut o implicare minimă cu credința venită de la Dumnezeu, această lume ar fi o mare de trandafiri.

Credința venită de la Dumnezeu este biblică.

Este viață. Este revelația individuală a Duhului lui Dumnezeu pentru orice duh umil.

Este semnalul viu al existenței Dumnezeului Celui Prea Înalt în interiorul celui umil.

Este Puterea Duhului în el.

Credința este canalul de comunicație între Duhul lui Dumnezeu și duhul omului. De aceea, vezi invizibilul și crede în imposibil. Învinge îndoielile, fricile, traumele și complexele.

Contemplă și așteaptă bogățiile veșnice fără sfârșit în viitorul apropiat.

Prin credință a ascultat Avraam când a fost chemat să plece și să se ducă într-un loc pe care urma să-l primească drept moștenire și a ieșit fără să știe unde se duce. Prin credință a stat el în țara promisă, ca într-o țară străină, locuind în corturi, cu Isaac și Iacov, care erau moștenitori, împreună cu el, ai aceleiași promisiuni. Căci el aștepta cetatea care are temelii, al cărei arhitect și constructor este Dumnezeu (Împărăția lui Dumnezeu). Prin credință a primit Sara puterea de a avea o sămânță, chiar dacă ea era stearpă, iar Avraam era înaintat în vârstă, deoarece el L-a considerat Fidel pe Cel Ce a promis. De aceea, dintr-un singur om – și acesta aproape mort – s-au născut urmași atât de numeroși ca stelele de pe cer și fără număr ca nisipul de pe țărmul mării. Evrei 11:08-12

Așa cum Avraam a rămas cunoscut ca ”tatăl credinței, prin intermediul credinței sale absolută în Cuvântul lui Dumnezeu, a mărturisit imposibilul în propria sa viață.

Puterea credinței în Dumnezeu este susținută de Cuvântul Său. Care, prin exercitarea credinței sale, a căzut pradă inamicului?

Cine gândeşte gândurile Eternului Dumnezeu trăieşte într-o credinţă supranaturală şi prin credinţă pentru toată eternitatea.

Dumnezeu să vă ilumineze!

poza.pr.lucian2

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *