Duhul excelent

Spațiul Femeii |

 

Fiecare om are un duh! Acesta, poate fi tare sau slab. În mod normal, cine are un duh puternic (un duh excelent), nu este uşor de influenţat prin cuvinte negative, prin gânduri rele, ci din contră, el le combate pe acestea pentru a putea cuceri o viaţă excelentă. Cei cu duhul slab însă, se lasă duşi de cuvintele negative şi de gândurile rele suferind din această cauză cu complexe şi tisteţi, fără a mai vorbi de depresii şi de dorinţa de sinucidere. Dumnezeu  a zis:

„Vă voi da o inimă nouă şi voi pune în voi un duh nou; voi scoate din trupul vostru inima de piatră şi vă voi da o inimă de carne.” (Ezechiel 36:26)

Dumnezeu vrea ca noi să avem un duh nou, un duh excelent şi acesta se cucereşte prin sacrificiu şi dedicaţie aşa că dacă tu, dragă cititorule doreşti să ai acest duh, este nevoie să faci partea ta.

Care ar fi aceasta? În primul rând trebuie să recunoşti că duhul tău slab are nevoie să se întărească şi asta se întâmplă atunci când tu îl cauţi pe Dumnezeu din toată inima ta. Asta se face prin dăruirea totală a vieţii tale în mâinile lui Dumnezeu şi nu doar prin cuvinte dar prin fapte, asumându-ne credinţa în Hristos şi lăsând lucrurile greşite. Este nevoie să practicăm cuvântul lui Dumnezeu.

Din această cauză, noi facem 40 de zile ale Duhului, iar dacă tu vrei să participi, vino la Biserica Universală cea mai apropiată de casa ta şi participă.

Duhul tău, viaţa ta!

Părintele Lucian

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *