Energia Credinţei

Spațiul Femeii |

Credinţa este o energie care există înăuntrul fiecăruia dintre noi, pentru a face diferenţa în această lume.

Această energie este ca o lumină pe care o exteriorizăm când acţionăm şi hotărâm un lucru; de exemplu: când spunem ceva, acel cuvânt iese ca o energie şi în funcţie de acel cuvânt, acea energie poate aduce beneficii bune sau rele.

Cuvântul, este energia pe care o exercităm în această lume pentru a face bine sau rău. Câţi de exemplu, nu suferă în zilele de azi, din cauza unui cuvânt de moarte pe care l-au primit într-o zi de la părinţi, rude sau chiar de la un necunoscut.

Energia credinţei poate mişca orice barieră sau ob¬stacol, începând din momentul în care o punem în practică şi pentru asta este necesar să ieşim din zona confortului, adică trebuie să sacrificăm, pentru că atunci când sacrificăm, chemăm atenţia lui Dumn¬ezeu în vieţile noastre.

Acesta este secretul pentru a cuceri, deoarece când exercităm această energie, chiar ceea ce este im¬posibil devine posibil. Toate barierele cad, când folo¬sim această energie.

Chiar Iisus a spus:

“Adevărat vă spun că, dacă va zice cineva muntelui acestuia: Ridică-te şi aruncă-te în mare şi dacă nu se va îndoi în inima lui, ci va crede că ce zice se va face, va avea lucrul dorit.’’ Marcu 11:23

Atunci, dacă folosim această putere, această ener¬gie, fără să ne îndoim, cu siguranţă o minune se va întâmpla.

Începând de acum, folosiţi această energie sacri¬ficând şi visul dvs va deveni realitate.

Dumnezeu să vă binecuvânteze din belşug!

Părintele Lucian

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *