Măreția lui Dumnezeu

Spațiul Femeii |
deus-f1-620x413

Dumnezeu este perfect, absolut și niciodată nu greșește!
Cea mai mare problemă a lui Dumnezeu este că omul nu crede în Măreția Lui.
Toți spun că ei cred în Dumnezeu, totuși, puțin cred în MĂREȚIA LUI.

El a spus: Isaia 55:8-9
Căci gândurile Mele nu sunt gândurile voastre, iar căile voastre nu sunt căile Mele, zice DOMNUL. Pentru că, așa cum sunt de sus cerurile față de pământ, tot așa sunt de sus căile Mele față de căile voastre și gândurile Mele față de gândurile voastre.

Observați că există o distanță între viziunea lui Dumnezeu și viziunea omului. De aceea vedem persoane care rostesc cuvinte de doborâre, care murmură, reclamă; când vedeți acest tip de persoană, ea este foarte departe de Dumnezeu.Cine se apropie de El își schimbă viziunea.

La înmulțirea pâinilor și a peștilor, este clar curajul de a oferi în mâinile lui Iisus acele elemente. Când aveți curaj să oferiți pentru El ce aveți, crezând că El va face mai mult, dovediți cu fapte că dvs credeți în măreția unui Dumnezeu care este infinit mai mare decât problemele dvs.

Oferiți-i lui Dumnezeu îndoielile dvs, frica, pentru că EL va face lucruri mari în viața dvs.

Dacă vă aliați cu Dumnezeu, nimeni nu vă poate Ține!
Când sunteți aliat cu El, sunteți la fel ca aurul.
Vedeți că aurul niciodată nu-și pierde valoarea. Dacă îl aruncați în noroi, în gunoi, îl rupeți, îl topiți… aurul va continua să fie aur și mereu cu aceeași valoare.

Poate trece mult timp, aurul este aur.

Același aur care avea valoare acum 1000 de ani, continuă să aibă și azi, adică, timpul nu îl devalorizează pe cel care este aur!

Dumnezeu să vă ilumineze!

Părintele Lucian

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *