3 pași pentru a avea succes în dragoste

Mulți oameni, din cauza nenumăratelor traume și dezamăgiri suferite în relațiile anterioare, sunt descurajați să încerce să fie fericiți în dragoste. De frică să nu se rănească din nou, se înarmează cu gânduri de genul: „Voi maltrata ca să nu fiu maltratat”, „Voi domina ca să nu fiu dominat”, etc. Și când se întâmplă asta, relația este sortită eșecului.

Ca să nu mai vorbim de cei care după atâtea dezamăgiri au decis să nu se mai atașeze de nimeni. Acum, ceea ce vor ei este să se bucure de moment, spun ei.

Ceea ce trebuie înțeles

„Dacă vrei un viitor mai bun, diferit, trebuie să te gândești la momentele care te vor duce în acel viitor și nu pur și simplu să trăiești clipa fără să-ți pese de ziua de mâine, nu așa se trăiește viața”, sfătuiește Renato Cardoso.

Cristiane Cardoso, la rândul său, îi sfătuiește pe cei singuri, care cred că cel mai important este să trăiască momentul, să schimbe felul în care se văd pe ei înșiși și chiar modul în care văd viața. Potrivit ei, cei singuri sunt foarte rătăciți, așa că fac totul greșit și trag peste tot.

3 pași care trebuie făcuți

Primul pas:

Observați unde căutați – Când acordați atenție doar celor care eșuează în dragoste, veți crede cu adevărat că dragostea nu există, iar căsătoria este rea. Dar când vă schimbați referința și vă uitați la cine se descurcă bine în dragoste, începeți să credeți că este posibil să fiți fericiți în dragoste și vă recăpătați curajul să găsiți o persoană potrivită pentru a începe o relație.

Al 2-lea pas:

Observați cu cine socializați – Cercetările au arătat că atunci când socializați cu oameni care sunt separați, aveți tendința să vă despărțiți. Dar dacă socializați cu cei care sunt fericiți în căsnicie, cu cei care prețuiesc fidelitatea, familia și cu cei care se prețuiesc pe ei înșiși, tendința este ca și tu să dobândești aceste principii și să cunoști oameni care au aceste principii.

Al 3-lea pas:

Investește în viața ta amoroasă așa cum investești în cariera ta (sau mai mult) – Investiția implică timp, implică resursele tale, implică să-ți depui eforturile în a urmări ceea ce îți dorești, așa cum faci pentru o carieră.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *