A murit timp de 6 minute și a înviat

Într-un moment în care știrile sunt pline de vești triste, cum ar fi numărul tot mai mare de persoane infectate de COVID-19, spitalizări, lipsa paturilor, neglijență medicală, decese, șomaj, foamete etc. Știrile despre vindecări extraordinare precum cea care s-a întâmplat cu preotul Fábio Freitas servește ca o gură de aer proaspăt și reînvie credința și speranța celor care încă luptă pentru viață.

Faptul că preotul Fábio este o persoană sănătoasă, fără nicio problemă de sănătate, un tânăr adult de 35 de ani, nu l-a împiedicat să devină o altă victimă a noului coronavirus.

El relatează că după ce a fost diagnosticat cu COVID-19 a rămas izolat acasă o săptămână. Cu toate acestea, simptomele s-au înrăutățit și a trebuit să fie internat și apoi intubat.

Rose Freitas, soția lui, spune că soțul ei avea deja 80% din plămâni afectați. „Doctorul de gardă m-a sunat și mi-a spus să-mi iau rămas bun de la el pentru că, în situația în care se afla, nu a garantat că va pleca de acolo în viață”, își amintește ea.

Chiar și după cuvintele medicului, Rose nu s-a disperat.

„Așa că am intrat și i-am spus:„ iubire, ești bine cu Dumnezeu? ’A spus da și că este pregătit. ‘Am spus: atunci fi în pace, totul va fi bine”.

Din acel moment, Rose spune că a avut încredere în Dumnezeu și a apelat la credință, prin serii de rugăciuni și provocări pe altar.

Recuperare extraordinară

Cu toate acestea, corpul lui Fábio nu a răspuns la medicamente, așa că medicul a optat pentru o traheostomie. Dar, spre disperarea medicului, a avut un stop cardiac care a durat 6 minute, suficient de mult pentru a provoca leziuni ireversibile pe creierului. Ceva care, ca prin minune, nu s-a întâmplat.

„Acest lucru s-a întâmplat luni, când a ajuns miercuri ceea ce se vorbea cel mai mult era despre recuperarea sa extraordinară. Nimeni nu a înțeles nimic ”, spune Rose.

După 34 de zile de spitalizare, Fábio a părăsit spitalul cu 36 de kilograme mai puțin și într-un scaun cu rotile, dar două zile mai târziu mergea deja singur.

„A fost foarte dureros, dar Dumnezeu m-a ferit de orice. Războiul meu era în minte, din cauza medicamentelor, mult somn, luptându-ma pentru viață, în diferite spitale, o nebunie în cap. Și a trebuit să câștig în vis. Și am câștigat ”, sărbătorește el.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *