De ce mulți caută pacea și nu o găsesc niciodată?

Într-o slujbă ținută de episcopul Renato Cardoso în Templul lui Solomon, episcopul a vorbit despre motivul pentru care mulți nu reușesc să găsească pacea. El a clarificat că „pacea interioară este o promisiune divină, un cadou, un dar de la Dumnezeu”, de aceea, o persoană poate „să fie într-un război în exterior, dar să aibă pace în interior”.

Pentru ca acest lucru să se întâmple, este însă necesar ca persoana să aibă credință în Iisus, așa cum se arată în Sfintele Scripturi:

”De aceea, fiind declarați drepți prin credință, avem pace cu Dumnezeu prin Domnul nostru Iisus Cristos;” Romani 5:1

„Dacă, pe de o parte, credința în Iisus aduce pace, pe de altă parte, prin păcat, avem îndoieli, o conștiință plină de vinovăție …”, a explicat Episcopul.

Cu toate acestea, Episcopul a clarificat că, atunci când vine vorba de păcat, nu există nicio distincție. „Când vorbim despre păcat, nu vorbim doar despre păcatele capitale. Majoritatea oamenilor nu comit aceste păcate mai grele, însă noi toți păcătuim și pentru Dumnezeu nu există nicio diferență între un păcat și altul ”, a spus Episcopul.

El a subliniat, de asemenea, că mulți oameni „nu au pace, pentru că nu vor să abandoneze păcatul” și, prin urmare, păcatul „îi ține în îndoială”, ceea ce îi împiedică să găsească pacea pe care o caută atât de mult.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *