Africa de Sud primeşte Energia Divină

Episcopul Macedo a realizat o slujbă în Johannesburg şi a transmis puterea credinţei tuturor

În vizita misionară pe care a făcut-o la Johannesburg, episcopul Macedo a realizat slujba de duminica trecută (2 octombrie), de dimineaţă, unde mii de persoane au fost prezente la Locaşul Duhului Sfânt din Park Station.

Imediat după începerea slujbei, el a învăţat că credinţa este o energie şi cei ce cred în Dumnezeu se transformă în receptorii acesteia. „Tu ai puterea lui Dumnezeu înauntrul tău. Ceea ce vei spune, se va întâmpla pentru că ai această putere în tine” – a determinat dânsul.

Citând pasajul biblic în care Iisus a blestemat un smochin (Marco 11:20-24), episcopul a subliniat că, aparent, după aruncarea blestemului, arborele nu avea nimic, dar totuşi, încă din clipa când cuvintele au ieşit din gura lui Iisus, copacul era deja mort.

„Atunci când avem puterea lui Dumnezeu, când suntem lumina lumii, ceea ce determinăm se întâmplă şi ia fiinţă prin Cuvântul lui Dumnezeu. La fel ca Iosua care i-a spus Soarelui să stea în loc, trebuie să faci şi tu…să îţi manifeşti credinţa asemeni lui.”

Înafară de faptul că i-a învăţat pe cei prezenţi că binecuvântările divine vin în urma folosirii credinţei, episcopul a mai alertat că blestemele pot fi şi ele materializate, odată ce acestea sunt rostite de gura omului.

„Când îţi reclami problemele sau ţi le spui celorlalţi, tu te blestemi pe tine însuţi. Căci dacă poţi face ca visele tale să prindă viaţă, ai de asemenea şi puterea de a-ţi distruge propria viaţă. Aceasta este marea problemă pentru că dacă, credinţa este energia lui Dumnezeu, atunci îndoiala este energia infernului” – a explicat el.

Înainte de a încheia slujba, episcopul Macedo, alături de episcopul Marcelo Pires, responsabilul de lucrările CdAS statale, au întins mâinile către cei prezenţi şi au determinat ca energia lui Dumnezeu să îi penetreze pe fiecare dintre ei, eliminând odată pentru întotdeauna relele fizice şi spirituale din viaţa întregului popor.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *