Am devenit fiică a lui Dumnezeu la slujba trecerii dintre ani”

Asistentă socială, Evelina Steinhopf, în vârstă de 46 de ani, a primit o invitație pentru a participa la această întâlnire specială, la Locașul Duhului Sfânt, și tocmai în ajunul Anului Nou în Prezența lui Dumnezeu s-a schimbat viața ei, garantează ea.

Situație:
Înainte de a ajunge la Locașul Duhului Sfânt, Evelina a avut o viață marcată de suferință și lipsă de realizări.

La sfârșitul fiecărui an, spune ea, făcea mereu un bilanț al zilelor care trecuseră și imediat devenea frustrată, deoarece vedea că mare parte din ceea ce își plănuise anul precedent nu s-a întâmplat.

„La fiecare sfârșit de an mă simțeam frustrată, fie pentru că nu obținusem jobul pe care mi-l doream, fie pentru că nu eram cu persoana cu care voiam să rămân. Nu am putut să termin obiectivele stabilite”, a spus ea.

De aceea, Evelina și-a scufundat dezamăgirile în băutură, își amintește ea.

„Am încercat să umplu acel gol cu băuturi, iar a doua zi, când mă trezeam, mă gândeam la tot ce făcusem cu o seară înainte; Mă simțeam mai mult dezamăgită…”, a comentat ea.

Un moment de cotitură în viață:
Între timp, Evelin a fost invitată să participe la slujba de Trecere dintre Ani. După ce a acceptat invitația, ea și-a dat seama că numai Dumnezeu îi poate da o viață nouă.

„În aceeași zi, m-am dăruit lui Dumnezeu și la două luni după această slujba, am primit Duhul Sfânt; a fost într-adevăr un punct de cotitură în viața mea și astăzi nu mai trec anul departe de Prezența lui Dumnezeu”, a spus ea.

Și dvs aveți oportunitatea de a participa la această slujba mâine 31 Decembrie la ora 22, la Catedrala Credinței din București pe Șos. Fundeni nr 11, sector 2, sau la celelalte Locașuri ale Duhului Sfânt din țara.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *