Călătorie misionară în Belgia

Episcopul Julio Freitas a făcut o călătorie misionară în Belgia

Duminică, 25 septembrie, episcopul Julio Freitas, responsabilul de lucrarea evanghelică din Europa, a CdAS, a făcut o călătorie misionară în Belgia, realizând slujba eveniment: „Duhul tău, viaţa ta”. Evenimentul a fost realizat în cele două mari oraşe ale ţării la orare diferite. De dimineaţă, în Bruxelles, capitala statală şi după-amiază în Anvers, oraş cunoscut pentru diamante.

Prin intermediul unei reflexii asupra inimii şi asupra duhului omului (sentimente şi gânduri), evenimentul şi-a îndeplinit menirea, făcându-i pe mulţi dintre cei prezenţi să constate că multe dintre problemele externe nu au fost încă rezolvate datorită faptului că cele mai grave probleme se întâlnesc în nivelul interiorul omului, în duhul lui. De asemenea, a arătat tuturor că fiecare îşi poate transforma viaţa, transformându-şi interiorul.

La sfârşitul evenimentului, pe faţa participanţilor se putea citi clar satisfacţia înţelegerii mesajului transmis şi pacea pe care a primit-o duhul lor prin intermediul determinării făcute cu ajutorul puterii credinţei.


Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *