Creștini sunt uciși în Indonezia

Praying hands behind the bar

Creștinii indonezieni trăiesc momente de persecuție dură împotriva credinței lor. În luna mai, patru bărbați din satul Kalimago, Regența Poso, au fost decapitați de extremiștii islamici. Satul face parte din provincia centrală Sulawesi, unde, într-o altă provincie, un grup de creștini a fost ucis în noiembrie 2020 și un alt grup a fost atacat în Duminica Floriilor în 2021.

Atacurile ar fi fost efectuate de membrii grupului terorist Mujahidin (MIT) din Indonezia de Est. Informațiile provin de la ONG-ul ”Portas Abertas”. Indonezia este majoritar musulmană și ocupă locul 47 pe lista mondială de persecuție a creștinismului.

Perseverență

În diferite momente, Cuvântul lui Dumnezeu avertizează că cei care doresc să se predea Domnului Iisus vor fi victime ale urii și persecuției. Dacă El însuși a fost ținta acestor nedreptăți, cu atât mai mult adepții săi:

Totuși, El a precizat, de asemenea, că fiecare sacrificiu confruntat în această viață va avea răsplata cuvenită – în prezent și în viitor – pentru cei care păstrează credința până la sfârșit:

Bucură-te de faptul că în România există libertate de închinare și investește în relația ta cu Cel Preaînalt și în Mântuire. Participă miercurea la slujba „Alerta Mântuirii”  la Catedrala Credinței sau la celelalte Locașuri ai Duhului Sfânt din țară.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *