Cum să intri în familia lui Dumnezeu?

După învierea Sa, Iisus s-a adresat ucenicilor și femeilor drept „frații Mei”. El nu este numai Domnul nostru; El este Fratele nostru mai mare care protejează, păzește, ajută, înțelege și mijlocește înaintea Tatălui. În acel moment, El i-a spus Mariei Magdalena: „Nu mă atinge, căci încă nu m-am urcat la Tatăl meu; ci du-te la frații mei și spune-le: Mă urc la Tatăl meu și Tatăl vostru și la Dumnezeul meu și Dumnezeul vostru.” (Ioan 20:17).

Când ne predăm viețile Domnului Iisus, devenim parte din familia Lui. Iisus ne primește ca un Frate mai mare și, așa cum Îl poate numi pe Dumnezeu Tată, El spune: „Este Tatăl vostru”. Iisus nu a acordat un tratament special nici măcar mamei Sale și fraților Săi pământești, având privilegiat-o pe Maria Magdalena înainte de a vorbi cu mama Sa după învierea Sa.

Odată, Iisus predica într-o casă plină de oameni și Maria, mama lui Isus, și frații Săi au venit să vorbească cu El. Apoi Iisus a spus că mama Sa și frații Săi „sunt cei care aud Cuvântul lui Dumnezeu și îl împlinesc” (Luca 8:21). Cu alte cuvinte, Iisus i-a făcut pe toți egali. De aceea, El i-a spus Mariei Magdalena: „Tatăl Meu și Tatăl tău”.

În timp ce ea a practicat Cuvântul lui Dumnezeu, Iisus a fost fratele ei și ea a fost, de asemenea, o fiică a Tatălui Său.

Doar Iisus te poate conduce la Mântuire. Dar numai cei care aud și practică Cuvântul lui Dumnezeu, fără religiozitate, sunt mântuiți. Sunt și cei care nu fac parte din familia lui Dumnezeu pentru că sunt religioși și urmează un ritual pentru a se simți bine, cum ar fi mersul la biserică în fiecare duminică, dar de luni până sâmbătă, trăiesc în păcat, gândindu-se că, dând jertfe și ajutând pe cei săraci, duminica sunt bine cu Dumnezeu.

Când începi să practici Cuvântul lui Dumnezeu, poți spune: „Iisus este fratele meu mai mare pe care mă pot baza pentru a mijloci la Tatăl meu”. A crede, acest lucru înseamnă a trăi în certitudinea că Cuvintele Sale sunt adevărate. A crede înseamnă a lua cunoștință și apoi a asculta și a trăi în acea credință. Aceasta este credința care ne mântuiește și ne include în familia lui Dumnezeu.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *