Ești anxios și neliniştit în mintea ta?

Te simți neliniștit, agitat și anxios în mintea ta? În cadrul emisiunii Inteligență și Credință de luni (29), Episcopul Renato Cardoso a lăsat un mesaj pentru tine!

Ce să analizezi?

El a explicat că, există o singură modalitate de a menține mintea liniștită și împăcată. „Ești neliniștit, îngrijorat, anxios, cu frică și tulburat din cauza problemelor tale? Acest lucru se întâmplă pentru că mintea ta nu este stabilă și nu are încredere în Dumnezeu. Dimpotrivă: îl umpli cu știri, informații negative…”, a subliniat el.

Adică, chiar dacă persoana caută vacanțe sau alte distrageri, nu va putea atinge adevărata pace, ceea ce este posibil doar atunci când mintea ei este în Dumnezeu.

Tu îl vei ține în desăvârșită pace, pe cel a cărui minte este fixată asupra ta, pentru că el se încrede în tine.” Isaia 26:3

„Să apreciezi, să vrei și să dorești gândurile lui Dumnezeu. Căci atunci când apreciezi și prețuiești gândurile lui Dumnezeu, cauți unde sunt ele și găsești acele gânduri în Cuvântul Său, care este Sfânta Biblie. Ea este cea care inspiră, îndrumă, călăuzește și întărește, pentru că ea este Duh și Viață”, a orientat Episcopul

Ce să fac?

Postul lui Daniel este o oportunitate excelentă de a încetini și de a te conecta mintea cu mintea lui Dumnezeu.

Timp de 21 de zile, până pe data de 18 septembrie, te vei apropia de Dumnezeu, abținându-te de la informațiile și distragerile acestei lumi. Fă clic aici și vezi cum să participi la acest propozit de credință.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *