Înțelegeți diferența dintre a vedea și a avea viziune

Pentru a te dezvolta în viața financiară și profesională (indiferent dacă ești angajat sau om de afaceri) ai nevoie de viziune. Și nu are legătura cu vederea de la ochii naturali, aceste două lucruri sunt destul de diferite. În primul rând, a vedea este funcția ochilor și limitată. Viziunea, pe altă parte, este o funcție a minții și nelimitată.

Dacă trăiești după ceea ce vezi cu ochii, este probabil să trăiești descurajat, nemotivat. „De exemplu, la știri vezi doar lucruri rele și, când te lași dus de ele, vei trăi limitat, plângând, vei avea mereu nevoie de cineva care să te înveselească. Lipsa viziunii a fost cauza înfrângerii multor oameni ”, a spus episcopul Leandro Zangarini în timpul Congresului pentru Succes.

Pe altă parte, nimeni nu poate bloca o persoană care își conduce viața prin viziunea. „Această persoană vede cu ochii credinței, așa că se ridică crezând că totul va fi mai bine decât ce a fost cu o zi înainte. Ea poate face acest lucru numai pentru că crede că Domnul poate face imposibilul posibil. Ochii văd problemele, dar viziunea vede soluția. Viziunea nu privește problema, privește oportunitatea ”, a adăugat el.

Exemplul lui Avraam

Avraam a fost un exemplu de persoană care a învățat să se ghideze după viziune. Chiar și cu promisiunea lui Dumnezeu că va avea un copil, a fost un moment în care a fost descurajat. Trăia pentru ceea ce vedea, nu-și vedea visul împlinit, era prăbușit. Cel Preaînalt, atunci, a trebuit să acționeze:

”Și l-a dus afară și a spus: Privește acum spre cer și numără stelele, dacă ești în stare să le numeri; și i-a spus: Astfel va fi sămânța ta.” Geneza 15:5

„L-a scos afară, l-a făcut să privească cerul (care este măreția Sa) pentru a nu se mai îngrijora de capacitatea umană. El a deschis viziunea lui Avram, a arătat că de la El îi va veni puterea, răspunsul, soluția ”, a învățat el.

Înțelege, cel mai mare dușman al viziunii este vederea și Dumnezeu lucrează cu viziunea credinței. Este ceea ce te face să vezi creșterea, prosperitatea, să crezi că vor apărea oportunități.

Pentru ca viața ta să fie ghidată de viziunea Celui Prea Înalt participă la prelegerile Congresului pentru Succes care au loc în fiecare luni, la Locașul Duhului Sfânt de pe Șos. Fundeni nr. 11, sector 2, București.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *