Nou CdAS al Duhului Sfânt

Slujba de inaugurare a fost realizată de către episcopul Romualdo Panceiro în ultima duminică a lunii mai

Pe data de 29 mai la ora 09:30, membri CdAS din Araraquara (Sao Paulo) au primit un cadou special: Inaugurarea unui nou CdAS chiar în centrul capitalei.

Are o capacitate de aproximativ 1800 de persoane şi o parcare încăpătoare pentru zeci de maşini. Noul CdAS deţine de asemenea spaţii special amenajate pentru Şcoala Biblică Infantilă (Ş.B.I.) şi o sală de conferinţe pentru 80 de persoane.

Slujba de inaugurare a fost privilegiată cu prezenţa a mii de persoane dintre care, multe pentru prima dată şi a fost susţinută de către episcopul Romualdo Panceiro care încă de la începutul slujbei a ţinut să-I mulţumească lui Dumnezeu pentru noua biserică.

La început a făcut mai multe rugăciuni speciale pentru cei prezenţi care cu uşurinţă au umplut noua catedrală. Bucuriainaugurării i-a amintit episcopului de o slujbă pe care tot dânsul a făcut-o în Araraquara, acum 20 de ani. „După atâtea lupte pe care le-am înfruntat în acest loc, iată că „copilaşul” s-a născut.” – a spus dânsul satisfăcut.

Printre cei prezenţi la inaugurare, s-a aflat şi prefectul oraşului, Marcelo Barbieri care a lăudat întreaga activitate a bisericii. „CdAS este un foarte bun colaborator pentru pacea oraşului, pentru prosperarea şi pentru dezvoltarea acestuia. Inaugurarea acestui nou templu este văzută ca fiind o mare cucerire pentru Araraquara” – a afirmat dânsul.

Pentru cea mai veche membră a bisericii: Sônia Maria de Camargo Lima, în vârstă de 62 de ani, care a participat la inaugurare alături de familia sa, este o foarte mare bucurie ca după 24 de ani să se reuşească construirea unui templu în oraşul ei. „Sunt foarte fericită. Nu am cuvinte să exprim bucuria pe care o am” – a spus dânsa foarte emoţionată.

Noul CdAS din Araraquara este situat la următoarea adresă: Rua Nove de Julho, 1.265, centro.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *