Predă-ți viața lui Dumnezeu, înainte de a primi vreo realizare

Miercuri, episcopul Edir Macedo a predicat în Templul lui Solomon, din Sao Paulo, la slujba Alerta Mântuirii

În timpul slujbei, Episcopul a subliniat că mulți oameni „în loc să-și dezvolte credința, își dezvoltă lăcomia”. De aceea, a învățat el, „au o viață săracă și este o rușine, pentru că Dumnezeu vrea să fie proslăvit prin viața lor”.

Cu toate acestea, Episcopul a afirmat că, pentru ca Dumnezeu să fie proslăvit în viața cuiva, trebuie mai întâi să fie eliberat de păcat, pentru că „păcatul duce la moarte, fiind sursa îndoielii. Dacă trăiești în păcat, te îndoiești și, dacă te îndoiești, pierzi ”, a meditat el.

De aceea, potrivit Episcopului, este necesar ca persoana să se predea lui Dumnezeu. „Viața ta depinde de acesta, viitorul tău depinde de acesta. Depinde de predarea ta 100%; restul, lasă-l pe Dumnezeu! ”, a spus el.

În plus, Episcopul a mai subliniat că atunci când o persoană se predă lui Dumnezeu, El devine slăvit. „Dumnezeu vrea ca tu să acționezi pentru tine și să-ți manifești propria credință, astfel încât să nu datorezi nimănui nicio favoare; pentru ca tu să cucerești prin propriul tău efort, merit și [astfel] să mergi pe propriile picioare, fără a depinde de oricine! ”, a adăugat Episcopul.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *