Puterea de a fi fiul lui Dumnezeu

Domnul Iisus explică faptul că diavolul a venit în lume să fure, să omoare și să distrugă (Ioan 10.10) și tot ceea ce oamenii au experimentat face parte din lucrarea diavolului. Totuși, această dorință a lui a fost compatibilă cu voința omului, precum invidia, adulterul, furtul, corupția, minciuna și alte păcate. Astfel, el strică viața acestor oameni punând depresie, insomnie, anxietate, dependențe și implicându-i în crime, sinucideri și alte probleme.

Dar, în același verset, Iisus a mai spus: „(…) Am venit ca ei să aibă viață și să o aibă din belșug”. Când Domnul Iisus face o promisiune, El o face pentru totdeauna. El nu vrea să ofere oamenilor o viață din belșug pe pământ și apoi să le permită să meargă în iad. El vrea să o binecuvânteze aici pe Pământ și să le dea cea mai mare comoară: viața veșnică.

Iisus a avut o viață din belșug pe Pământ și El vrea să ofere aceeași viață celor care cred în El. Nu avea bunuri materiale și trăia după Voia Tatălui. Nu îi lipsea sănătatea și era perfect. Prin asta și pentru aceasta a primit Duhul Sfânt când a fost botezat în apă. Dumnezeu, în Persoana Duhului Sfânt, S-a pogorât peste El și L-a făcut Fiul lui Dumnezeu în trup și aceasta este ceea ce face El și cu cei care sunt botezați în Prezența Sa. Oriunde se duce acea persoană, este un Fiu a lui Dumnezeu. Fie acasă, la serviciu, pe stradă sau la biserică, ea îi emană parfumul Lui și această stare o face pe acea persoană puternică și rezistentă la tot ce poate încerca lumea împotriva vieții ei.

Cine este Fiu al lui Dumnezeu poartă cu el semnul și pecetea lui Dumnezeu Însuși și acest semn se reflectă în caracterul său, în purtarea sa, în felul său de a fi, în comportamentul său și în tot ceea ce atinge sau face. Deci, dacă o persoană nu este născută din Duhul Sfânt, nu este un fiu a lui Dumnezeu.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *