Ranchiuna este cancerul sufletului

Toată lumea își dorește pacea, adică, nu există o singură persoană în lume care să nu-și dorească pacea. Dacă o persoană este bolnavă, vrea să fie vindecată pentru a avea pace. Dacă are probleme economice, vrea să le rezolve pentru a avea pace. Oamenii vor să obțină un loc de muncă ca să poată supraviețui și să aibă pace. De aceea, pacea este necesară pentru a trăi. Dar ceea ce majoritatea oamenilor nu știu este că există pacea lumii și Pacea lui Dumnezeu, care este Duhul Sfânt, și că, atunci când această Pace a lui Dumnezeu intră în ființele umane, ei au în mod natural pace. Cu această Pace, omul transmite parfumul Domnului Iisus oriunde merge și se simte bine cu toți cei din jur.

Pentru a face acest lucru, este, de asemenea, necesar ca individul să ierte persoana pentru care are ranchiună, astfel încât pacea să poată face parte din viața lui. Asta înseamnă că dacă nu există iertare, nu există pace. De exemplu, dacă nu ierți pe cineva pentru care ai ranchiună, cum vei fi în pace cu ea? Chiar dacă spui că ai iertat de nenumărate ori, trebuie să ierți de șaptezeci de ori șapte și în fiecare zi, așa cum a spus Domnul Iisus în Matei 18:21. Înțelege că atunci când ierți pe cineva care ți-a provocat o rană, te ierți și pe tine însuți. Pe de altă parte, când nu ierți aproapele, nu ești iertat de Dumnezeu și porți în suflet un cancer pe care niciun medic nu îl poate vindeca.

Cine vrea să urmeze această călăuzire de la Domnul Iisus va culege roadele ascultării, altfel, va culege roadele suferinței și nimeni nu va putea face nimic. Așadar, iartă-l pe cel care a greșit față de tine, pentru ca și Dumnezeu să te poată ierta. Chiar dacă acea persoană nu îți cere iertare, trebuie să o ierți, pentru că răul trăiește împreună cu rănirea din tine. Rupe acest sentiment, eliberează-te de el și apoi vei avea pace.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *