S&R Germania

Pe data de 27 noiembrie, în Berlin, sa realizat slujba „Superacţiune şi Răspuns” pentru toţi vorbitorii de limbă portugheză. Obiectivul a fost ajutorarea tuturor celor prezenţi d.p.d.v. sufleteşte, emoţional şi spiritual. Cu atât mai mult, că mulţi dintre ei sunt imigranţi şi doresc să-şi înceapă o nouă viaţă într-o altă ţară şi au o mulţime de vise şi dorinţe. Cu timpul, ei şi-au pierdut strălucirea caracteristică omului fericit şi au ajuns la capătul puterilor datorită necazurilor grele prin care au trecut.

Nici măcar frigul de -8 grade Celsius nu i-a împiedicat să participe la evenimentul ce a avut loc la ora 18:00 în sala de conferinţă a unui hotel din centrul orşului.

Odată persoanele ajunse, au fost întâmpinate de asistenţii şi responsabili evenimentului care i-au îndrumat cu sfaturi şi orientări. Multora dintre ei le lipsea atât timpul cât şi prietenii cărora să se descarce.

După ce slujba a început, au curs rând pe rând rugăciunile în favoarea celor bolnavi, celor trişti şi fără viaţă, în favoarea familiilor celor prezenţi, a vieţii conjugale, a celor ce sunt elevi, studenţi şi nu în ultimul rând în favoarea vieţii economice în toate aspectele ei.

Mulţi dintre ei au fost vindecaţi pe loc şi chiar au mărturisit asta în faţa tuturor, iar alţii care deja mai fuseseră într-o Biserică Universală, şi-au împărtăşit experienţele avute în urma slujbelor cu ceilalţi participanţi la această dupăamiază a credinţei şi a binecuvântărilor. După rugăciunile făcute şi după mărturisirile persoanelor, cei prezenţi au primit o orientare practică şi inteligentă despre cum pot comnbate problemele de zi cu zi şi cum pot să lupte pentru a-şi atinge ţelurile în viaţă.

Părintele Filipe Santos, a subliniat importanţa de a nu ne lăsa influenţaţi de ceea ce vedem, auzim sau simţim ci să folosim întotdeauna credinţa care este cel mai important simţ al omului şi care odată pusă în practică, îi face pe aceia care o folosesc să primească răspunsurile dorite pentru că răspunsurile pe care le primim depind de atitudinile noastre. Acest principal simţ al omului se bazează pe convingerea şi pe siguranţa care trag după sine perseverenţa în ceea ce priveşte lupta pentru cucerirea obiectivelor.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

Sem comentários

gabriela Răspunde 5 decembrie 2010 la 16:46

am trimis acest mesaj pentruca chiar sunt convinsa de puterea cuvantului dvs.

,,Va rugam sa va rugati pt 22 de familii crestine misionare care vor fi executate de islamistii din Afganistan. Va rog trimiteti acest mesaj mai departe cat de repede puteti ca mai multi sa re roage,,
Domnul sa va rasplateasca.
Pr. Chisarau Ioan