Vrei să-L omori?

Ştiai că poţi încerca să Îl omori pe Dumnezeu?

Cum aşa?

Da. Îl poţi omorî atunci când trăieşti ca o religioasă şi nu ca un izvor.

Dovada este că vorbele tale nu conving nici un membru al familiei. Ele nu au putere şi nici greutate. Nu eşti o mărturisire şi asta este un fapt evident.

Şi, şti ce este mai rău, când tu dai ascultare la astfel de vorbe cum este aceasta şti ce gândeşti?

Cine, eu? Da, tu… Te gândeşti: Ce-i asta! Nu I-aş face niciodată aşa ceva lui Dumnezeu.

Uitaţi câteva caracteristici ale celui ce vrea să-l asasineze pe Dumnezeu atunci când dă piept cu adevărul:

1. Nu ia aminte la Cuvântul lui Dumnezeu: „Oare nu v-a dat Moise Legea? Totuşi nimeni din voi nu ţine Legea. De ce căutaţi să Mă omorâţi?” (Ioan 7:19)

2. Ai răspuns la toate. Tu justifici totul. Te comporţi la fel ca mulţimea. Pui la îndoială afirmaţiile lui Dumnezeu: Norodul I-a răspuns: „Ai drac. Cine caută să Te omoare?” (Ioan 7:20)

3. Eşti indignată de dreptate – când cineva acţionează cu îndrăzneală vorbind adevărul ori făcând ceva revoluţionar: „Dacă un om primeşte tăierea împrejur în ziua Sabatului, ca să nu se calce Legea lui Moise, de ce turbaţi de mânie împotriva Mea, pentru că am însănătoşit un om întreg în ziua Sabatului?” (Ioan 7:23)

Cât timp tu nu observi, nu te uiţi cu atenţie, nu vezi, nu examinezi, nu cercetezi, nu arunci o privire, nu împlineşti cu fidelitate şi nu procedezi reflectând asupra Cuvântului lui Dumnezeu, vei fi…

…UN RELIGIOS

 

Viviane Freitas
Viviane Freitas

 

 

 

 


Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *