Botezul în apă

Miercuri, 02.02.2011 şi duminică 06.02.2011, la Catedrala credinţei s-a realizat ceremonia sfântă a botezului, când, după slujbele realizate, zeci de persoane au decis  să înceapă o nouă viaţă, spălându-se de păcate şi luând decizia ca pe viitor să Îl urmeze cu toată inima pe Iisus Hristos ca Singurul Domn şi Mântuitor al vieţii lor şi să renunţe la tot ceea ce este rău înaintea Tatălui Ceresc.

Biblia spune:  „Cine va crede şi se va boteza, va fi mântuit…” (Evanghelia după Marcu 16:16)

Astfel, la Biserica Universală nu se realizează botezuri pentru copii ci doar pentru oamenii capabili să judece şi să perceapă diferenţa dintre bine şi rău. Oameni care ştiu ce este acela păcat… Dacă botezul ar fi fost pentru copii, atunci Iisus nu ar fi spus: „Cine va crede” pentru că un copil care nici nu ştie să vorbească, cum ar putea să creadă!? Copilul este pur şi fără păcat şi nu are nevoie de botez, care este pentru iertarea păcatelor căci Iisus Hristos a spus:

„Lăsaţi copilaşii să vină la Mine, şi nu-i opriţi, căci Împărăţia cerurilor este a celor ca ei.” ( Matei 19:14)

Aceşti oameni care au luat decizia extrem de importantă şi esenţială în viaţa oricărui creştin şi anume, aceea de a se boteza, au plecat după această ceremonie cu zâmbetul pe buze, uşuraţi şi curaţi înaintea lui Dumnezeu. Aceste două zile au fost zile de sărbătoare şi de glorie pentru Dumnezeu.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

sapadinpetrica Răspunde 10 februarie 2011 la 12:30

va rog din suflet.Treceti si pe parintii mei cristina si grigore la cartea de rugaciuni.Unde pot sa am o certitudine ca ii cititi.Ei se roaga saracii.Vam trimis mesaze cu bolile lor.