Mărturisiri şi păreri Web

De-alungul celor câteva luni de când site-ul nostru şi-a modificat structura, am selectat câteva dintre mărturisirile şi experienţele pe care cei ce ne urmăresc, le-au împărtăşit şi avem plăcerea să vi le prezentăm în rândurile ce urmează dorind deasemenea să vă invităm, ca în continuare să ne urmăriţi cu acelaşi interes.

Dorim să aveţi şi dvs. parte de schimbările pe care vi le doriţi în viaţă. Sperăm ca învăţăturile şi sfaturile pe care le-am publicat şi pe care le vom publica în continuare să vă fie de folos.

Iată aşadar mesajele celor ce au primit o schimbare în viaţa lor de când sunt alături de noi şi a celor ce vor să ne împărtăşească experienţele şi opiniile:

Idul Maria

Vă urmaresc de 5 luni şi vă admir căci sunteţi oamenii lui Dumnezeu. M-aţi ajutat foarte mult căci m-am vindecat de depresie, m-am lăsat de fumat şi mă simt un om nou. Dumnezeu sa va ajute să rămâneţi cu El! Amin! Laudat să fie numele Lui în veci.

Doina U.

Am cunoscut această catedrală. Am mers la ea din mai. E minunat. Acolo am găsit liniştea. Dumnezeu m-a chemat acolo. Nu aveam servici, copilul era plecat la muncă în Londra, soţul nu mă băga în seamă. Eu eram în şomaj şi umblam să-mi caut un loc de munca, (am 52 de ani si nimeni nu te mai acceptă la vărsta asta. Toţi vor tinere şi frumoase) Şi el şi-a angajat o prietenă din anturajul lui care avea 30 de ani…
Acum, după ce am urmat o serie de slujbe şi rugăciuni, cu ajutorul lui Dumnezeu şi al Fiului Său, Iisus Hristos, mi-e bine.După a doua Duminică, într-o joi, soţul meu m-a chemat la el să muncesc, iar acum sunt în Londra, alături de  fiul meu. Ştiu că  totul va fi perfect. Mulţumesc lui Dumnezeu şi Fiului Său Iisus că are grijă de mine şi de familia mea.

Nichitus florin

E o lucrare binecuvântată de Dumnezeu!

Esztera

Sunt din Baia Mare. Mă bucur foarte mult pentru programul dumneavoastra. Avem multe de învăţat şi dvs. ne transmiteţi o putere pozitivă prin rugăciunile şi prin îndemnurile pe care le faceţi. Bine faceţi că mai arătaţi si câte puţin din slujbă că pentru noi contează mult.Melodia „Lacrimile Sfintilor” este nemaipomenită. Prin emisiunea dvs. ne mai învăţaţi şi pe noi cum să ne rugăm.

Costina

Eu am o părere  foarte  bună  şi  chiar cred în ceea ce  se întâmplă acolo. Chiar eu şi cu  sora mea geamănă, Florina, în fiecare dimineaţă, înainte de a pleca la şcoală, facem rugăciunea  împreună cu dvs. şi punem la televizor paharul cu apă.Vreau să vă spun că de fiecare dată când m-am  rugat şi când i-am cerut lui Dumnezeu să ne ajute, nu a ezitat să o facă.

Alexandra

Prima oară când am fost la catedrală, am fost împreună cu bunica mea şi nu ştiam de ce plângeam amândouă când am intrat. Asistând la slujbă, plângeam necontenit şi mă simţeam uşurată în acelaşi timp. Am mai fost de câteva ori şi m-am rugat pentru înţelegerea familiei mele deoarece mama este divorţată şi eu, şomeră fiind, nu reuşesc să razbesc în viaţă. Slujbele la care am participat, mi-au întărit credinţa şi puterea de a trece peste necazuri. Am văzut o schimbare în bine în viaţa familiei mele şi asta datorită lui Dumnezeu şi dumneavoastră.

P.S. o sa vin in continuare la slujbe.

Olimpia Mariana

Îmi pare bine că Dumnezeu m-a ajutat să mă las de fumat.Vă urmaresc şi pe postul OTV şi pe net când nu reuşesc să văd emisiunea dimineaţa.

Radu Mihaela

Vă urmăresc din luna februarie.Dimineaţa beau apă sfințită la televizor şi de câte ori m-am rugat şi mi-am pus o dorință, Dumnezeu m-a ajutat.

Ana

În această biserică, am învăţat cum să mă rog şi cum să cer lui Dumnezeu cele de trebuinţă. Am simţit şi am primit ajutorul de care aveam atât de multă nevoie, de aceea dau SLAVĂ LUI DUMNEZEU şi mulţumiri celor care m-au ajutat şi s-au ostenit pentru mine.

Sasu Alice

Dacă nu aş fi cunoscut puterea divină şi această catedrală ,care ar trebui să se numească catedrala minunilor, cu siguranţă că astăzi nu aş mai fi existat… Îi mulţumesc Bunului Dumnezeu că m-a facut să cunosc puterea Lui… Prin sacrificiu,credinţă şi încredere,Dumnezeu va binecuvanta pe oricine.

Dacă şi dvs. aveţi mărturisiri şi experienţe legate de Catedrala Credinţei, de site, ori de emisiunea noastră de la OTV, vă rugăm trimiteţi-ne comentariul dvs. şi spuneţi-ne ce s-a întâmplat!

Mail contact: web@paginauniversala.ro

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

7 comentários

Danko E rika Răspunde 5 februarie 2011 la 7:14

Buna dimineata…in fiecare zii ma uit la emisiunea dumneavoastra cu paharul cu apa de cel putin 2 ani de zile. V-am si sunat in octombrie ca sa ma ajutati cu ajutorullui ISUS CRISTOS.Locuiesc in ungaria linga BUDAPESTA DE 2 doi ani mam mutat aicea din BAIA-MARE am un butik micut si asi vrea sa va rugati pentru spor de bani in magazin…..si pentru casatorie ….barbatul este din ungatia si nu vrea sa ma ieie in casatorie …..numele meu este DANKO ERIKA -AM 40 DE ANI……….iar a prietenului DEAK GYÖRGY are 54 de ani….VA MULTUMESC

Ungureanu Maria Răspunde 5 februarie 2011 la 11:52

Sunt din Pitesti,si sufar de o boala care mi s-a spus ca nare leac recto colita ulceroasa
hemoragica si as dori sa va rugati si pentru mine pentru vindecare,deoarece nu reusesc sa fiu prezenta la catedrala.In fiecare dimineata particip la rugaciune cu paharul de apa.

ileana Răspunde 6 februarie 2011 la 22:00

ma numesc ileana angel si daca puteti sa va rugati pntru mama mea ioana care este paralizata pe o parte si nu vorbeste nici nu aude va rog sa ma ajutati cred in voi, si la caopii mei.

ileana Răspunde 6 februarie 2011 la 22:09

ma numesc ileana angel si vreau sa va rugati pentru mama mea ioana este la pat paralizata pe o parte nu aude nici nu merge ajutatima

tufar elena Răspunde 15 octombrie 2011 la 9:34

Buna ziua! Ma numesc Tufar Elena din RM.Valcea. Am fost la dvs in luna septembrie – octombrie 2010, de vreo 4 – 5 ori, dar in prezent nu mai pot sa ajung in Bucuresti, intrucat starea de sanatate a fiicei mele s-a inrautatit si are nevoie de asistenta in permanenta. Precizez ca, am mai trimis prin posta un ajutor pentru Biserica dvs. Fiica mea sufera de metastaza generala.In 2009 a fost diagnosticata cu cancer osos, evolutie galopanata, fara posibilitatea de a mai fi operata. In prezent, se afla la pat de aproximativ 1an si jumatate, metastazele strapungandu-i canalul medular. S-au dezvoltat metastaze si la nivelul ficatului, dar si la nivel cerebral. Tratamentul pe care il urmeaza in prezent: morfina injectabil de 4 ori pe zi+ morfina de 200mg /comprimate- 2 pastile la 12ore+ morfina de 100 mg/comprimate de 2 ore pe zi, dar si alte antiinflamatoare. Va rog, sa va rugati pentru sanatatea fiicei mele, sa o pomeniti in rugaciunile dvs, iar eu va voi transmite prin mandat postal bani in sprijinul bisericii dvs. De asemenea, va rog sa-mi comunicati la adresa de mail de la care va scriu raspunsul dvs, in sensul daca aveti credinta ca fiica mea se va vindeca cu ajutorul dvs. In atentia predicatorului JULIUS

nuti Răspunde 7 septembrie 2012 la 15:19

Ma numesc Nuti sunt din Mangalia am fost si eu intr-o marti am vazut minune de la Dumnezeu cu puterea lui Dumnezeu si Fiului sau Iisus Hristos am inceput sa cred ca minuni exista si vreau sa va rog parinte Lucian si parinte Julio sa va rugati pentru sanatatea lui stefania si sa va rugati penteu curatirea de rau in toata casa mea, ca cu credinta voastra eu voi reusi Dumnezeu sa ma ajute, va multumesc Doamne Ajuta amin!

grasu ionela Răspunde 2 ianuarie 2013 la 14:56

va rog sa va rugati si pentru nepotu meu care este inchis fiind nevinovat ca Domnul sa aiba mila de el si sa-l elibereze cat mai repede Domnul sa fie slavit si laudat amin