Duminica celor disprețuiți: o zi pentru cei care doresc să fie amintiți de Dumnezeu

Domnul Iisus cunoaște durerea disprețului. El înțelege cine se confruntă cu respingerea. Dacă te confrunți cu această situație, să știi că El a trăit-o în primul rând.

Când Fiul lui Dumnezeu a fost sacrificat, Biblia L-a descris astfel: ”El a fost disprețuit și respins de oameni; un om al întristărilor și obișnuit cu mâhnirea, și ne-am ascuns de el cum ne-am ascunde fețele, a fost disprețuit și noi nu l-am prețuit.” Isaia 53:3

Duminica celor Dispreţuiţi
„În această duminică, 27 martie, vom avea „Duminica celor disprețuiți”. Va fi duminica celor cărora le este chiar rușine să ceară un leu, să ceară ajutor, pentru că sunt frânți, au datorii, au nevoie și le e rușine de viața pe care au dus-o, le este rușine, că alții știu cât de adânc sunt în această suferință.” , a explicat episcopul Renato Cardoso, în cadrul programului Inteligență și credință.

El a adăugat că Dumnezeu are puterea de a transforma toate lucrurile. De aceea, aceasta este o oportunitate pentru cei care cred în puterea Celui Prea Înalt.

„Lui Dumnezeu nu-i este rușine de tine, El îți întinde mâna prin această invitație. Așadar, toți cei care sunt respinși, disprețuiți, lăsați deoparte, cei în care nimeni altcineva nu crede, veți avea ziua, rândul vostru, să schimbați aceasta siatuație și să deveniți o nouă creatură”, a spus el.

Participă
Deci, în această zi, cei disprețuiți vor fi cinstiți; cel respins, acceptat; cei care suferă, uşuraţi; cei ignorați, amintiți de Dumnezeu.

Veți putea participa la Catedrala Credinței pe șos. Funideni 11, sector 2, București (la 09:00) sau la un Locaș al Duhului Sfânt mai aproape de dvs. (Adrese din România)

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *