Noaptea de veghe a vitejilor

REVOLTA SE ÎMBRACĂ ÎN STACOJIU

URMĂTOAREA NOAPTE DE VEGHE: 1 IULIE LA ORA 03:00

Când o planetă întreagă se revoltă, consecinţele nu pot fi mici. Ele sunt direct proporţionale cu magnitudinea revoltei noastre.

Biblia spune şi este adevărat ce spune, că  “…diavolul, dă târcoale ca un leu care răcneşte şi caută pe cine să înghită.” (1Petru 5:8)

După dimensiunile catastrofelor, al crimelor, foametei, mizeriei, crizei şi al altor întâmplări înfricoşetoare ce au avut loc, se vede că din nefericire, el a reuşit să-i tragă pe mulţi în plasa pe care a ţesut-o.

Revoltaţii sunt cunoscuţi din nefericire ca cei nebuni, debili, neconformaţi cu realitatea şi care sunt imposibil de a fi schimbaţi. De aceea, tendinţa este ca lumea să-i marginalizeze pe aceştia. Este dificil să înţelegi un revoltat pentru că, cei de la polul opus şi anume, cei conformaţi, care formează marea majoritate a populaţiei, sunt de părere că revolta nu este altceva decât risipă de energie.

Totuşi, atunci când există o revoltă ce se declanşează datorită unei insatisfacţii ce s-a transformat într-un nonconformism care a devenit revoltă interioară, atunci, noi începem să ne trasăm propiu destin. Nu vă iluzionaţi de bine sau de rău căci istoria vieţii dvs. v-o scrieţi cu propia mână.

Totul sau nimic! Sau este, sau nu este! Cucerire sau înfrângere! Aceştia sunt parametrii după care se ghidează un adevărat revoltat. El nu aşteaptă milă, consolare şi nici nu îşi plânge de milă. El ştie un singur lucru: Aşa nu mai poate continua!

Aceste persoane se vor reuni în noaptea de joi spre vineri. Aşa cum diavolul îşi face lucrările necurate noaptea, când nu este lumină, revolta nu ţine de oră şi nici de loc. Ea trebuie să fie oarbă faţă de ceea ce se întâmplă în jurul său, privind doar spre obiectivul său.

Cine va fi şi cine nu va fi la noaptea de veghe

Multe persoane cred că eşecul este ceva normal, la fel cum cred şi despre lipsa locului de muncă, datoriile şi multe alte lucruri pe care le aruncă pe seama crizei. Alţii cred că nu poţi fi fericit în căsnicie având în vedere numărul crescând al divorţurilor, alţii cred că este normal să fii bolnav ş.a.m.d.

Nu este asta oare o acomodare?

Dumnezeu a spus că asta este normal pentru cei ce sunt contra luminii şi a credinţei. Dar cei ce sunt de credinţă, îşi trag spada din teacă şi nu acceptă această situaţie. Sunt revoltaţi şi spun: „Asta nu va rămâne aşa!” ACEŞTIA VOR FI ALĂTURI DE NOI!

Scuze pentru a nu veni la noaptea de veghe

– ziua următoare voi lucra

– nu am transport şi locuiesc departe

– putea să fie mai devreme că aşa veneam şi eu

– sunt în vârstă

– voi avea discuţii cu familia din cauza asta

-altele

Aceştia nu vor fi prezenţi pentru că noaptea de veghe nu este menită să faciliteze. Ea este făcută pentru aceea ce sunt gata să-şi verse sângele pentru o viaţă glorioasă.

Caracteristicile celor ce vor veni la noaptea de veghe

-va fi o nebunie pentru mine această noapte dar ştiu că viaţa mi se va schimba

– merg şi pe jos dacă este nevoie, dar nu pierd oportunitatea asta, pentru nimic în lume.

– nu contează ce spune familia. Îmi voi schimba viaţa şi o voi schimba şi pe a lor.

– e chiar mai bine că se face la ora aceasta. aşa nu voi mai fi un slab

– sunt un bătrânel revoltat şi chiar de va fi teribil de greu, voi fi prezent

– Şi mai presus de toţi, vor fi aceia care vor zice: nu mai accept o viaţă de gemete (Iov 24:12)

Dacă faci parte din Naţiunea de Viteji nu vei pierde această ocazie!

VINO ÎMBRĂCAT ÎN ROŞU

1 IULIE

LA ORA 3 NOAPTEA

Scuturile vitejilor săi sunt roşii, războinicii sunt îmbrăcaţi cu purpură; fulgeră carele de focul oţelului în ziua sorocită pregătirii de luptă, şi suliţele se învârtesc. (Naum 2:3)

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *