Peste 1000 KG de alimente au fost donate în București

Prin Proiectul UniSocial de la Locașul Duhului Sfânt este distribuită o tonă de alimente în București.

Alimentele de bază neperisabile, pâinea și apa au fost însoțite de un Cuvânt de Credință și de Speranță pentru cei care le-au primit.

Lucrarea socială de la Locașul Duhului Sfânt este îndreptată către aceia ale căror venituri sunt atât de scăzute încât le este imposibilă atingerea unui standard de viaţă considerat ca fiind acceptabil în societatea în care trăiesc, care se confruntă cu dezavantaje multiple legate de șomaj, venituri mici, condiții de locuit precare, îngrijirea inadecvată a sănătății şi bariere în accesul la învățământ, cultură, sport şi petrecerea timpului liber.

În București – capitala României -, de exemplu, sunt mii de oameni care suferă de această problemă. Adesea, pâinea, alimentele de bază și chiar apa lipsesc din gospodării.

Având în vedere acest lucru, proiectul Unisocial, care de ani de zile este îndreptat către cei care necesită cel mai mult acest tip de ajutor, fiind marginalizați și disprețuiți de societate, a decis să îmbrățișeze cauza. Vizitând comunitățile a realizat necesitatea că în multe case nu era mâncare pe masă.

Prin organizarea acestei acțiuni sociale au fost ajutate 145 de familii, cu alimente de bază neperisabile, cu pâine și o sticlă de apă, care au fost binecuvântate în cadrul acestei acțiuni.

Persoanele nu au primit doar un aliment fizic, ci și unul spiritual. Prin rugăciunile făcute cu credință, multe persoane au fost vindecate de diferite boli, eliberate, au simțit o ușurare în suflet și pace interioară. Au fost chiar persoane care au spus că au venit pentru a primi un pachet cu alimente, dar ceea ce au primit aici, a fost mai mult și mai prețios –Cuvântul lui Dumnezeu.

Toți cei prezenți au primit cadou o Biblie și ziarul de la Locașul Duhului Sfânt ca să afle mai multe despre această lucrare și să se apropie mai mult de Cel care le poate transforma viața în toate sensurile.

Pentru voluntarii care se implică în organizarea acestei acțiuni, aceasta este o muncă plină de satisfacții, pentru că știu că au putut face oamenii fericiți ajutându-i să aibă ce pune pe masă.

Misiunea noastră nu se oprește de aceea dacă dvs doriți să ne sprijiniți o puteți face, trebuie să apăsați link-ul de jos:

Sau puteți face un transfer bancar către următoarele conturi:

Nume: Asociația Religioasă Locașul Duhului Sfânt.
Banca: Raiffeisen Bank – Suc. Pantelimon
– Contul în LEI: RO61 RZBR 0000 0600 1754 5819
– Contul în EURO: RO03 RZBR 0000 0600 1754 6378

Nume: Asociația Religioasă Locașul Duhului Sfânt.
Banca: Banca Comercială Română
– Contul în LEI: RO73 RNCB 0087 1669 4390 0001
– Contul în EURO: RO46 RNCB 0087 1669 4390 0002

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *