Cum învingem celulita?

ŞTII CUM SCAPI CEL MAI RAPID DE CELULITĂ?

Mâncând! Anumite alimente precum ţelina sau ananasul sunt aliaţi naturali care te pot ajuta să elimini celulita! Şi pentru că vrem să-ţi sărim în ajutor, am făcut lista celor mai bune 10 alimente anti-celulită. O adevărată grădină de fructe şi legume pe care trebuie să le savurezi fără moderaţie!

1. Ananasul

Acest fruct diminuează retenţia apei în ţesuturi! Pentru că nu conţine deloc lipide, ananasul îşi merită locul său în topul alimentelor anti-celulita. În plus, face parte din categoria fructelor cu calorii negative: organismul consumă mai multă energie pentru a-l digera decât conţine ananasul

2. Ţelina
Acest aliment are proprietăţi diuretice, digestive şi laxative. Te fereşti de ţelină din cauza substanţelor cu gust uşor amărui pe care le conţine? Tocmai aceste substanţe permit activarea metabolismului grăsimilor, făcând să dispară celulita. Hormonii vegetali pe care îi conţine şi uleiurile esenţiale sunt în aceeaşi măsură foarte benefice în lupta împotriva celulitei. De asemenea, consumul de ţelină îţi va reduce pofta de mâncare şi va permite absorbţia unei părti de zaharuri şi grăsimi înainte de a se depune pe coapse sau abdomen.

3.  Prazul
Este cel mai bun aliat pentru a combate retenţia apei în organism! În plus, stimulează eliminarea toxinelor! Un alt avantaj al prazului: te ajută să combaţi febra musculară!

4. Ceaiul verde
Înzestrat cu proprietăţi diuretice şi de slăbire, ceaiul verde limiteaza, de asemenea, absorbţia lipidelor şi a glucidelor. Fiind foarte benefic pentru sănătatea ta, el luptă împotriva maladiilor cardiovasculare şi colesterolului! O adevărată armă împotriva kilogramelor în plus!

5. Vinetele
Vinetele stopează absorbţia lipidelor în sânge şi au un conţinut caloric destul de mic. Consumă-le mai ales dimineaţa, preparate la cuptor cu roşii şi puţin ulei de măsline.

6. Fructele roşii
Acestea stimulează circulaţia sângelui şi lupta împotriva îmbătrânirii celulelor, datorită proprietăţilor antioxidante! Aşa că nu te feri să le consumi!

7. Ceapa
Această legumă scade glicemia şi activează eliminarea grăsimilor. O gustare recomandată o reprezintă supa de ceapă! Ai grijă însă la specialităţile franţuzeşti cu multă brânză. Optează doar pentru supele cu puţin parmezan ras!

8. Varza
Dacă alegi să consumi varză, trebuie să ştii că aceasta reglează metabolismul zaharurilor datorită conţinutului său de fibre. În plus, abundă în elemente benefice precum vitamina C, magneziu, fier, calciu, iod şi zinc! Alegerea este excelentă, deoarece varza este foarte săracă în calorii: are doar 28 la 100 g!

9. Piperul
Roşu, verde sau galben, are proprietăţi diuretice şi anti-infecţioase. În plus, îţi reglează  apetitul şi contribuie la eliminarea zaharurilor şi grăsimilor înainte ca acestea să se depună! Nu ezita să-l foloseşti în salate!

10. Pătrunjelul
Pătrunjelul are proprietăţi purificatoare, detoxifiante şi controleaza apetitul! Acţionează împotriva celulitei diminuând depunerea grăsimilor. Este ideal de consumat în salata de roşii!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

Scridonesi Alexandru Răspunde 19 ianuarie 2011 la 20:08

Valea Aniesului-Pt familia Scridonesi Vasile, Lucretia Delu,Vasilica pentru fumat sanatate minte si intelepciune si pentru sanatatea familei dezlegarea de rau ai casei pentru vineri