Au căutat ajutor la vrăjitori ca să-și refacă căsnicia, dar…

casosreais-luis-conceicaosilvaCăsătoria este o legătură între doi oameni, bazată pe încredere. Când aceasta nu mai există, se rupe  legătura care îi unea și încep dificultățile în cuplu.

Violența, fie ea verbală sau fizică, poate veni din partea bărbatului sau a femeii. Acest act poate fi limita unei căsnicii distruse și aparent fără soluție.

Acesta era cazul lui Luis și a lui Conceição, care după opt ani de căsătorie, cu copii și o familie constituită, au văzut cum viețile lor își pierd sensul din cauza discuțiilor,  geloziei, trădărilor, agresiunilor și lipsei de încredere.

În România multe cupluri  se despart din aceste motive și își implică și copiii în acest dispute care pentru mulți nu au sfârșit.

O căsnicie distrusă

Nu toți oamenii care aparent  sunt prietenii tăi, sunt cu adevărat. Unii, constant își dau părerea despre viața ta, îți dau sfaturi care se presupune că sunt potrivite pentru problemele tale, dar uneori, nici unul dintre ei nu te ajută să găsești o soluție.

Relația cuplului se baza pe discuții, gelozie, trădare și agresiuni, ajungând  să recurgă la clarvăzători și vrăjitori din afara țării, în căutarea ajutorului pentru refacerea căsniciei.

Fără să găsească răspunsuri, era practic imposibil să mai dialogheze, neîncrederea era mereu prezentă, ceea ce a dus la despărțire.

Invitația

”Mama mea frecventa Centrul de Ajutor (CdA) și mereu ne invita să mergem la slujbe, dar soțul meu nu accepta și credea că acolo nu se va schimba nimic, chiar se enerva când se vorbea despre acest  subiect.

Totuși, fără să știu cum să-mi salvez căsnicia, pentru că aparent situația părea fără ieșire, doream o soluție care să nu fie despărțirea.

Am ajuns la concluzia că CdA era singura și ultima șansă de schimbare a vieții. Soțul meu a acceptat invitația și a afirmat că într-o săptămână  eram din nou despărțiți. Contrar cuvintelor lui, căsnicia noastră a fost refăcută” a mărturisit Conceição.

Au început să frecventeze slujbele, să facă serii pentru familie și într-o săptămână, în loc să se despartă din nou, au reușit să poarte un dialog fără discuții. Azi trăiesc în pace și armonie și sunt o familie fericită.