”Incredibilul s-a întâmplat!”

casosreais-dianarebeloExistă condiții în viața noastră care ne modelează și ne fac să acționăm într-un mod diferit. Cu toate acestea, există mereu posibilitatea unei transformări.

Diana trebuia să facă față problemelor de sănătate care o transformaseră într-o persoană introvertită, timidă și foarte compelxată.

La Centrul de Ajutor a învățat să treacă peste toate acestea, să învingă problemele de sănătate și să aibă o transformare în interiorul ei.

”Când am ajuns la Centrul de Ajutor treceam prin multe probleme de sănătate. Eram o persoană foarte nervoasă, aveam bronșită astmatică și depindeam de spray ca să-mi fac rutina zilnică. Chiar așa, oboseam mult în tot ce făceam.

Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, de la un moment la altul am început să simt dureri puternice de stomac, fără să existe vreo explicație medicală și după mai multe examene, am fost diagnosticată cu agenezie uterină( lipsa uterului).

Toate aceste probleme m-au făcut să devin o persoană introvertită, timidă și foarte complexată.

La invitația mamei mele, am participat la slujbele de la Centrul de Ajutor, am ascultat tot ce mi se transmitea și am pus în practică tot ce eram învățată.

Azi  nu mai sunt o persoană nervoasă, nu mai sufăr de bronșită asmatică și în consecință  nu mai depind de spray  ca să–mi pot duce la capăt treburile de zi cu zi. În plus, incredibilul s-a întâmplat: a reapărut înăuntrul meu un uter nou.

Am reușit să depășesc toate dificultățile și să obțin o transformare în interiorul meu. Azi pot să spun că sunt fericită!”- Diana Rebelo