Depresivă și viciată

De aproximativ 13 ani, Vania suferea de depresie și pentru a agrava și mai mult situația ei deja debilitată, s-a văzut de mână dată cu dependențele de tutun și droguri, fiind nevoită să facă față unor probleme grave în numeroase domenii ale vieții.

„Nu am avut nici-un servici, am acumulat o mulțime de datorii, căsnicia mea nu a fost bine și nu am putut ieși din casă din cauza atacurilor de panică. În plus, fiica a avut probleme de sănătate și eu am suferit, de asemenea, cu probleme la coloană vertebrală și rinită alergică. ”

Dar totul a început să se schimbe în viața lui Vania din momentul în care a fost invitată de soacra ei să meargă la Locașul Duhului Sfânt și, după o săptămână de la punerea credinței în practică, a fost vindecată de depresie.

„Am sfârșit, de asemenea, eliberată de dependențe, am reușit să-mi plătesc datoriile și să deschid o companie, sunt chiar momente în care trebuie să refuz munca, pentru că îmi place să o fac cu calitate și solicit să angajez personal. Pe lângă acestea, la nivel personal, căsătoria mea a fost complet restaurată, la fel și sănătatea mea și, de asemenea, fiica mea a fost vindecată! Pot spune că toată viața mea a fost transformată.”

Vania Sentieiro