”Erau multe certuri și ajunsesem să ne gândim la divorț”

casamentoMarina a asistat la certurile și agresiunile verbale ale părinților, lucru care i-a cauzat multă suferință și traume și i-a afectat chiar și căsnicia.

“Când m-am căsătorit, mă gândeam că voi avea o familie fericită și binecuvântată, dar sufeream cu aceleași probleme pe care le vedeam în casa părinților mei. Căsnicia mea trecea prin multe dificultăți și simțeam că ne îndreptam spre distrugere. Pentru că erau multe certuri, acest lucru ne-a condus să ne gândim la divorț, fapt care mi-a cauzat depresie.

Cu o căsnicie distrusă și o tristețe profundă în interior, am bătut la multe uși în căutarea unei soluții la problemele mele, dar nu am găsit-o.”

Schimbarea. “Când am ajuns la Centrul de Ajutor, am primit un cuvânt de credință și de încurajare, cei de acolo mi-au întins mâna și m-au ascultat. Am început să învăț cum să folosesc credința supranaturală.

După o săptămână de participare la slujbe, am văzut că viața mi se schimbă începând cu scăparea de depresie. Dar, doar când L-am pus pe Dumnezeu pe primul loc în viața mea am văzut adevărata și totala transformare! Azi, pot să spun că a meritat să intru în această biserică, pentru că am o căsnicie  binecuvântată, cu pace și armonie.”

Marina și Bruno Sousa