”Nu aveam nici obiective pentru viitor”

O decizie bună este capabilă să schimbe totul… Asta a văzut Andreia că se întâmplă din momentul în care a hotărât să facă o vizită la Centrul de Ajutor.

Certuri, agresiuni verbale, vicii și lipsa condițiilor financiare… așa descrie Andreia cotidianul ei și al actualului soț, înainte să reflecteze la pasul cel mai important pe care îl făcea în viața ei. “Nu aveam nici  obiective pentru viitor. Eram goi în interior, triști și încercam să umplem acest gol cu discoteci, anturaje și practici greșite.”

andreia“Pentru că nu mai suportam acel stil de viață, văzându-mi soțul că se pierdea tot mai mult în lumea drogurilor, am decis să vizitez Centrul de Ajutor, deoarece acel rău mai devreme sau mai târziu ajungea să ne distrugă viața complet” mărturisește fără nici o îndoială tânăra.

“A fost cea mai bună decizie pe care am luat-o! De atunci, totul s-a schimbat!”

Viața noastră s-a schimbat complet. Am fost eliberați de vicii și azi vrem să stăm departe de aceste lucruri. Caracterul nostru s-a schimbat, am învățat adevărata semnificație a cuvântului iubire, suntem uniți și ne respectăm unul pe celălalt”, garantează ea. În sensul profesional, viața tinerilor s-a schimbat, pentru că și-au deschis propria firmă.

“Am aflat că fericirea veșnică chiar există, pentru că o trăim azi. Am trecut de la o viață distrusă la o viață pe care o numesc “o bucățică de rai”.

Azi avem pace și știm că ne-am născut ca să învingem și nu ca să suferim!”

Andreia Rodrigues