“Îmi doream doar să mor”

catia”Viața mea a fost îngrozitoare înainte să cunosc Centrul de Ajutor (CdA). Eram o persoană complexată și cu traume, mă simțeam inferioară din cauză că în viața sentimentală avusesem multe decepții.

Eram o persoană singuratică, deziluzionată de lume și nu voiam să știu de nimeni. Îmi doream doar să mor. Aveam mai multe probleme de sănătate printre care alopecie, psoriazis și o depresie profundă. Nu reușeam să dorm decât cu medicamente și sufeream de anemie cronică care mă făcea să fiu slăbită. Pentru că nu aveam păr, mă simțeam inferioară altor persoane.

La CdA m-am eliberat. Am participat la serii de rugăciuni și prin învățăturile practice am scăpat puțin câte puțin. Azi, viața mea este complet diferită. Sunt fericită în viața sentimentală, m-am căsătorit cu un bărbat pe care mi l-a dat Dumnezeu și care mă face să mă simt realizată și fericită, lucruri care în trecut  mi s-a spus că nu voi putea să le am.

Azi am putere îndoită! Fac tot ce nu puteam să fac înainte, am păr și sunt vindecată de anemia cronică și psoriazis. Prin credința mea am fost eliberată complet!”- Catia Paiva