Divorț, durere și suferință

Mulți oameni își închid inima pentru iubire după o relație care nu a mers bine și după ce rănile s-au cicatrizat. Acesta a fost și cazul Lilianei și a lui Sergiu.

sergioÎn prezent, ei sunt un cuplu fericit și au reînceput să creadă în dragoste, dar nu a fost așa mereu după cum relatează.

”Eram o persoană foarte tristă din cauza divorțului. Am fost căsătorită timp de opt ani și viața mea a fost o teroare. Deși nu a existat violență fizică, aceasta a existat pe plan psihologic. De aceea, am decis că nu mai voiam pe nimeni în viața mea”, povestește Liliana.

”Am trecut printr-un divorț pentru că nu exista înțelegere, nici măcar dialog în căsnicie. Din cauza acestei despărțiri și a durerii prin care am trecut, m-am izolat și nu am mai vrut să mă apropii de nimeni” relatează Sergiu.

Întâlnirea

Deși ambii erau foarte răniți sufletește și refuzau să înceapă o relație nouă, Liliana și Sergiu erau gata să descopere că viața încă avea câteva surprize pregătite pentru amândoi.

”Ne-am cunoscut în afara Centrului de Ajutor (CdA) și deși  ne-am înțeles bine de la început, încă eram rănită și de aceea am vrut ca el să știe că nu voiam să mă căsătoresc din nou. Cunoscând CdA și participând la Terapia Iubirii, treptat am reușit să-mi depășesc traumele” explică Liliana.

”Pentru că cunoșteam deja CdA și Cuvântul lui Dumnezeu, am avut putere să uit trecutul meu, să merg în față și să cred că iubirea noastră era posibilă” spune Sergiu.

O nouă șansă

Când și-a văzut în sfârșit rănile cicatrizate, inima Lilianei a reînceput să creadă în dragoste.

”Deși afirmasem că niciodată nu mă voi mai căsători, după ce am participat la Terapia Iubirii și după ce m-am eliberat de tot răul, ceva s-a schimbat înăuntrul meu. După eliberarea mea, mi-am dar seama că Sergiu era persoana potrivită pentru mine și ne-am căsătorit. Azi suntem în plină lună de miere!” a concluzionat ea.