“Am crescut tristă, cu complexe și traume”

edmisa”Când am ajuns la Centrul de Ajutor sufeream cu multe probleme înăuntrul meu, deoarece el era foarte tulburat.

Aveam o tristețe profundă înăuntrul meu, eram o persoană cu multe complexe. În același timp, îmi era foarte frică de moarte. Când ieșeam din casă în special seara, îmi era frică să nu mor călcată și când dormeam, primul gând era că nu mă voi trezi.

Am crescut văzând-o pe mama suferind cu dureri de cap constante și spunând că prefera să moară decât să trăiască acea suferință. Toate acestea mă făceau să simt din ce în ce mai mult frica de moarte.”

Transformarea

”Când am ajuns la Centrul de Ajutor împreună cu familia mea, am fost bine primiți și ne-a fost dată o îndrumare potrivită cazului nostru.

Am început să particip la slujbe și am pus în practică toate învățăturile pe care le ascultam. Cu timpul, mi-am învins temerile, tristețea a dispărut, precum și rănile sufletești din interiorul meu. Am devenit o persoană încrezătoare, veselă și am învățat să-mi domin temerile care mă chinuiau în trecut. Mama mea a fost vindecată de durerile de cap și a devenit o femei puternică. Azi familia noastră este fericită!”- Edmisa Fontes